Таг: листа

1 2 10 / 16 НАПИСИ
МЕЃУ НАЈБОГАТИТЕ 100 ЛУЃЕ ВО РЕГИОНОТ ИМА 7 МАКЕДОНЦИ, НИВНОТО БОГАТСТВО Е ПРОЦЕНЕТО НА 3,26 МИЛИЈАРДИ ЕВРА СПОРЕД МАГАЗИНОТ „НЕДЕЉНИК“

МЕЃУ НАЈБОГАТИТЕ 100 ЛУЃЕ ВО РЕГИОНОТ ИМА 7 МАКЕДОНЦИ, НИВНОТО БОГАТСТВО Е ПРОЦЕНЕТО НА 3,26 МИЛИЈАРДИ ЕВРА СПОРЕД МАГАЗИНОТ „НЕДЕЉНИК“

На листата на српскиот магазин „Недељник“ со 100 најбогати луѓе во регионот се најдоа седуммина македонски бизнисмени, од кои највисоко котира Илија Г ...
ХРВАТСКИОТ „КРАЛ НА ОСИГУРУВАЊЕТО“ ДУБРАВКО ГРГИЌ ЈА ПРЕДВОДИ ЛИСТАТА НА НАЈБОГАТИТЕ ЛУЃЕ ВО РЕГИОНОТ, ШТО ПРВПАТ ЈА СОСТАВИ МАГАЗИНОТ „НЕДЕЉНИК“

ХРВАТСКИОТ „КРАЛ НА ОСИГУРУВАЊЕТО“ ДУБРАВКО ГРГИЌ ЈА ПРЕДВОДИ ЛИСТАТА НА НАЈБОГАТИТЕ ЛУЃЕ ВО РЕГИОНОТ, ШТО ПРВПАТ ЈА СОСТАВИ МАГАЗИНОТ „НЕДЕЉНИК“

Хрватскиот „крал на осигурувањето“ Дубравко Гргиќ е најбогатиот човек во регионот, според листата што првпат ја состави српскиот магазин „Недељник“. Г ...
ГРАД СКОПЈЕ ПОДДРЖА 177 ПРОЕКТИ ОД КУЛТУРАТА СО ВКУПНО 220.000 ЕВРА, АРСОВСКА КОНЕЧНО ЈА ОБЈАВИ ЛИСТАТА

ГРАД СКОПЈЕ ПОДДРЖА 177 ПРОЕКТИ ОД КУЛТУРАТА СО ВКУПНО 220.000 ЕВРА, АРСОВСКА КОНЕЧНО ЈА ОБЈАВИ ЛИСТАТА

Град Скопје доцна попладнево ја објави листата со поддржани проекти од областа на културата за 2022, една недела откако одбиените кандидати реагираа з ...
РУСИЈА ОБЈАВИ ЛИСТА НА НЕПРИЈАТЕЛСКИ ЗЕМЈИ, МЕЃУ НИВ И МАКЕДОНИЈА

РУСИЈА ОБЈАВИ ЛИСТА НА НЕПРИЈАТЕЛСКИ ЗЕМЈИ, МЕЃУ НИВ И МАКЕДОНИЈА

Владата на Руската федерација ја одобри листата на странски земји и територии кои преземаат непријателски дејствија кон Русија, нејзините компании и г ...
ДУИ, АЛИЈАНСА И АЛТЕРНАТИВА НА ИЗБОРИ СО ЗАЕДНИЧКА ЛИСТА ЗА СОВЕТНИЦИ ВО ОПШТИНА ЧАШКА

ДУИ, АЛИЈАНСА И АЛТЕРНАТИВА НА ИЗБОРИ СО ЗАЕДНИЧКА ЛИСТА ЗА СОВЕТНИЦИ ВО ОПШТИНА ЧАШКА

Коалицијата „Сите заедно“ ги обедини албански партии од власта и од опозицијата и тие заеднички ќе настапат со листа за членови на Советот за Општина ...
АКТИВИСТИТЕ ПРОТИВ РУДНИЦИ ВО СТРУМИЦА, БОСИЛОВО И НОВО СЕЛО СОБРАА ПОТПИСИ ЗА НЕЗАВИСНАТА ЛИСТА „СТИГА Е!“ ЗА ИЗБОРИТЕ

АКТИВИСТИТЕ ПРОТИВ РУДНИЦИ ВО СТРУМИЦА, БОСИЛОВО И НОВО СЕЛО СОБРАА ПОТПИСИ ЗА НЕЗАВИСНАТА ЛИСТА „СТИГА Е!“ ЗА ИЗБОРИТЕ

Активистите против изградба на рудници од Струмичко влегуваат во трка за освојување советнички места во Општините Струмица, Босилово и Ново Село. На л ...
БИТОЛСКАТА „ПОИНАКУ“ СОБРА ПОТПИСИ ЗА НЕЗАВИСНА ЛИСТА НА ИЗБОРИТЕ, ПА ОДМАРАА НА НЕИЗГРАДЕН БАЗЕН ШТО ТРЕБАШЕ ДА СЕ ОТВОРИ ПРЕД 2 ГОДИНИ

БИТОЛСКАТА „ПОИНАКУ“ СОБРА ПОТПИСИ ЗА НЕЗАВИСНА ЛИСТА НА ИЗБОРИТЕ, ПА ОДМАРАА НА НЕИЗГРАДЕН БАЗЕН ШТО ТРЕБАШЕ ДА СЕ ОТВОРИ ПРЕД 2 ГОДИНИ

Битолската граѓанска иницијатива Поинаку за неколку часа ги собра потребните потписи за со независна листа да учествува на локалните избори на 17 окто ...
ПОТПИСИ ЗА НЕЗАВИСНА ЛИСТА ЗА ИЗБОРИТЕ СОБИРА И ИНИЦИЈАТИВАТА „НЕЗАВИСНИ ЗА КАРПОШ – ЗА ЗАШТИТА НА КАРПОШ“

ПОТПИСИ ЗА НЕЗАВИСНА ЛИСТА ЗА ИЗБОРИТЕ СОБИРА И ИНИЦИЈАТИВАТА „НЕЗАВИСНИ ЗА КАРПОШ – ЗА ЗАШТИТА НА КАРПОШ“

Граѓанската иницијатива „Независни за Карпош - За Заштита на Карпош“ почна да собира потписи за својата советничка листа во Советот на Општината Карпо ...
ЦЕНТАР НЕ СМЕЕ ДА БИДЕ САМО ГРАДЕЖНА ЗОНА И ЦЕНТРАЛЕН ПАРКИНГ, ВЕЛАТ ОД СКОПСКАТА НЕЗАВИСНА ЛИСТА „ШАНСА ЗА ЦЕНТАР“

ЦЕНТАР НЕ СМЕЕ ДА БИДЕ САМО ГРАДЕЖНА ЗОНА И ЦЕНТРАЛЕН ПАРКИНГ, ВЕЛАТ ОД СКОПСКАТА НЕЗАВИСНА ЛИСТА „ШАНСА ЗА ЦЕНТАР“

Поранешната претседателка на Советот на Општина Центар Јана Белчева-Андреевска, која ja предводи советничката листа на независната граѓанска иницијати ...
ЈАНА БЕЛЧЕВА ЌЕ ЈА ПРЕДВОДИ ЛИСТАТА НА НЕЗАВИСНАТА ГРАЃАНСКА ИНИЦИЈАТИВА „ШАНСА ЗА ЦЕНТАР“ НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ

ЈАНА БЕЛЧЕВА ЌЕ ЈА ПРЕДВОДИ ЛИСТАТА НА НЕЗАВИСНАТА ГРАЃАНСКА ИНИЦИЈАТИВА „ШАНСА ЗА ЦЕНТАР“ НА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ

Поранешната претседателка на Советот на Општина Центар Јана Белчева-Андреевска ќе биде носителка на листата на независната граѓанска иницијатива „Шанс ...
1 2 10 / 16 НАПИСИ