Таг: локални власти

КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ ЌЕ ГИ МОБИЛИЗИРА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ ДА ПОМОГНАТ ЗА ДА НЕ СЕ ВРАТИ ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ ЌЕ ГИ МОБИЛИЗИРА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ ДА ПОМОГНАТ ЗА ДА НЕ СЕ ВРАТИ ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

Комисијата за заразни болести на утрешниот состанок ќе ги повика локалните власти за да помогнат во справување со новиот бран на новозаразени, бидејќи ...
ПАЃААТ ДОТРАЕНИ КУЌИ ВО СТАРИОТ ДЕЛ НА ОХРИД

ПАЃААТ ДОТРАЕНИ КУЌИ ВО СТАРИОТ ДЕЛ НА ОХРИД

Во стариот дел на Охрид, на само неколку метри од Старата чаршија, се урна дотраена куќа за која што веќе подолг период се претпоставуваше дека ќе пад ...
ВО ШПАНИЈА ШОКИРАНИ ОТИ НА УЧЕНИЦИТЕ ИМ РЕКЛЕ ДА СИ НОСАТ ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА ВО ШКОЛО

ВО ШПАНИЈА ШОКИРАНИ ОТИ НА УЧЕНИЦИТЕ ИМ РЕКЛЕ ДА СИ НОСАТ ТОАЛЕТНА ХАРТИЈА ВО ШКОЛО

Во Шпанија изби расправија околу снабдувањето со тоалетна харитја во едно државно училиште, по што во разрешување на случајот мораа да се вклучат и ло ...
3 / 3 НАПИСИ