Таг: Лу Југванг

КИНЕЗОТ ЛУ ЈУГВАНГ Е ЕДИНСТВЕНИОТ СТРАНСКИ НОВИНАР КОЈ ИМА ПРИСТАП ДО РУСКИТЕ СИЛИ ВО УКРАИНА

КИНЕЗОТ ЛУ ЈУГВАНГ Е ЕДИНСТВЕНИОТ СТРАНСКИ НОВИНАР КОЈ ИМА ПРИСТАП ДО РУСКИТЕ СИЛИ ВО УКРАИНА

„Јас сум на фронтот во Мариупол“, вели кинескиот новинар Лу Југванг, стоејќи покрај пат додека поминуваат руски тенкови, а потоа зема изјави од руски ...
1 / 1 НАПИСИ