Таг: „луј витон“

ШТО ПРАВИШ СО НАЈДЕНА „ЛУЈ ВИТОН“ ЧАНТА СО МИЛИОН ДОЛАРИ, ИСТРАЖУВА КОРЕЈСКИ РЕЖИСЕР ВО ТРКАТА ЗА ТИГАР ВО РОТЕРДАМ

ШТО ПРАВИШ СО НАЈДЕНА „ЛУЈ ВИТОН“ ЧАНТА СО МИЛИОН ДОЛАРИ, ИСТРАЖУВА КОРЕЈСКИ РЕЖИСЕР ВО ТРКАТА ЗА ТИГАР ВО РОТЕРДАМ

(Специјално од Ротердам: Марина КОСТОВА) Една „луј витон“ чанта со милион долари ќе смени осум раце во јужнокорејската црна комедија „Ѕверови со ка ...
„ЛУЈ ВИТОН“ ГО КУПИ „ТИФАНИ“ ЗА 16 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

„ЛУЈ ВИТОН“ ГО КУПИ „ТИФАНИ“ ЗА 16 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

Најголемата светска компанија за луксузни добра ЛВМХ го купи „Тифани“, прославениот американски производител на накит, за повеќе од 16 милијарди долар ...
17 КИЛА ЕВРА

17 КИЛА ЕВРА

1 Си била една земја во која премиерот решава со 700 милиони евра да гради барок и антички споменици и фонтани во главниот град. Шефот на тајната поли ...
3 / 3 НАПИСИ