Таг: Љупчо Андоновски

ЗВРЛЕВСКИ НЕ ВЛЕГУВА ВО УБК ЗА ПРИСЛУШУВАЊЕТО ВО 2016

ЗВРЛЕВСКИ НЕ ВЛЕГУВА ВО УБК ЗА ПРИСЛУШУВАЊЕТО ВО 2016

Јавното обвинителство на чело Марко Зврлевски не влегува во УБК да спроведе истрага, четврти ден откако Специјалното обвинителство објави дека поседув ...
ДИРЕКТОРОТ НА УБК НЕ СОРАБОТУВА, НЕ СИ ОДИМЕ ОД ТУКА ДОДЕКА НЕ ЗАВРШИМЕ, ВЕЛИ ЈАНЕВА

ДИРЕКТОРОТ НА УБК НЕ СОРАБОТУВА, НЕ СИ ОДИМЕ ОД ТУКА ДОДЕКА НЕ ЗАВРШИМЕ, ВЕЛИ ЈАНЕВА

Специјалната обвинителка Катица Јанева, која денеска влезе во УБК со судски налози, изјави дека директорот на УБК Владимир Атанасовски не соработува, ...
УБК ЦЕЛА ГОДИНА КРИЕ ОД СОБРАНИЕТО СО КОЈА ОПРЕМА ПРИСЛУШУВА

УБК ЦЕЛА ГОДИНА КРИЕ ОД СОБРАНИЕТО СО КОЈА ОПРЕМА ПРИСЛУШУВА

Една година Собраниската комисија за контрола на работата на УБК не ги добива информациите, кои писмено ги побарала да ѝ се достават, за да може да из ...
3 / 3 НАПИСИ