Таг: магнетна резонанца

ПУШТЕН ВО УПОТРЕБА АПАРАТ ЗА МАГНЕТНА РЕЗОНАНЦА ВО ПРИЛЕПСКАТА БОЛНИЦА

ПУШТЕН ВО УПОТРЕБА АПАРАТ ЗА МАГНЕТНА РЕЗОНАНЦА ВО ПРИЛЕПСКАТА БОЛНИЦА

Пациентите од Прилеп и околните општини веќе нема да мораат за преглед на магнетна резонанца да патуваат во Скопје туку оваа здравствена услуга ќе ја ...
БОЛНИЦАТА „СВЕТИ ЕРАЗМО“ ВО ОХРИД ОД ЕУ ДОБИ АПАРАТ ЗА КОМПЈУТЕРСКО СНИМАЊЕ, ПРВ ВО РЕГИОНОТ ПО ПОЛА ВЕК

БОЛНИЦАТА „СВЕТИ ЕРАЗМО“ ВО ОХРИД ОД ЕУ ДОБИ АПАРАТ ЗА КОМПЈУТЕРСКО СНИМАЊЕ, ПРВ ВО РЕГИОНОТ ПО ПОЛА ВЕК

Специјална болница за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо” во Охрид за првпат после 50 години доби апарат за компјутерско снимање со магнетна резо ...
БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА СО 80 НОВИ ВРАБОТУВАЊА И МАГНЕТНА РЕЗОНАНЦА ШТО ЌЕ РАБОТИ 24 ЧАСА

БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА СО 80 НОВИ ВРАБОТУВАЊА И МАГНЕТНА РЕЗОНАНЦА ШТО ЌЕ РАБОТИ 24 ЧАСА

Клиничката болница во Битола по долго време кадровски се освежи со 80 нови вработувања, од кои 30 лекари и останат медицински персонал, а само мал дел ...
ЧИСТАЧКА ВО СКОПСКАТА ГРАДСКА БОЛНИЦА ЈА УДРИЛО СТРУЈА ОТИ ПРОТЕКУВА РЕНОВИРАНИОТ КРОВ

ЧИСТАЧКА ВО СКОПСКАТА ГРАДСКА БОЛНИЦА ЈА УДРИЛО СТРУЈА ОТИ ПРОТЕКУВА РЕНОВИРАНИОТ КРОВ

Лие вода при секој дожд во болницата за хируршки болести „Св.Наум Охридски“ во Скопје, или поранешна градска болница, бидејќи тече од новиот кров. Во ...
4 / 4 НАПИСИ