Таг: „Македонски телеком“

КОРИСНИЦИ НА ТЕЛЕКОМ ОКОЛУ ПЕТ ЧАСА БЕА БЕЗ ИНТЕРНЕТ, ТЕЛЕВИЗИЈА И ТЕЛЕФОНИ

КОРИСНИЦИ НА ТЕЛЕКОМ ОКОЛУ ПЕТ ЧАСА БЕА БЕЗ ИНТЕРНЕТ, ТЕЛЕВИЗИЈА И ТЕЛЕФОНИ

Дел од корисниците на Телеком низ земјава синоќа околу пет часа останаа без интернет, телевизија и телефони, откако, како што соопшти компанијата на с ...
ДИРЕКТОРИТЕ НА ТЕЛЕКОМ СЕ НАГОДИЈА ВО САД ДА СИ ПЛАТАТ КАЗНИ ЗА ПОДМИТУВАЊЕ МАКЕДОНСКИ ПОЛИТИЧАРИ

ДИРЕКТОРИТЕ НА ТЕЛЕКОМ СЕ НАГОДИЈА ВО САД ДА СИ ПЛАТАТ КАЗНИ ЗА ПОДМИТУВАЊЕ МАКЕДОНСКИ ПОЛИТИЧАРИ

Двајца поранешни директори на Маџар Телеком, Елек Штрауб и Андраш Балог, се согласиле да платат парични казни и прифатиле забрана за вршење дејност за ...
СЈО ПОТВРДИ ДЕКА ВО ТЕЛЕКОМ ИМАЛЕ „СРЕДБА НА ПОВИСОКО НИВО“

СЈО ПОТВРДИ ДЕКА ВО ТЕЛЕКОМ ИМАЛЕ „СРЕДБА НА ПОВИСОКО НИВО“

Тим на Специјалното јавно обвинителство денеска имаше работна средба на повисоко ниво со претставници на „Македонски телеком“, со цел да се изнајде ре ...
КАТИЦА ЌЕ ВЛЕГУВА ВО ТЕЛЕКОМ СО ПОМОШ НА ГЕРМАНСКИТЕ ДИРЕКТОРИ

КАТИЦА ЌЕ ВЛЕГУВА ВО ТЕЛЕКОМ СО ПОМОШ НА ГЕРМАНСКИТЕ ДИРЕКТОРИ

Специјалното јавно обвинителство пред први мај ќе има средба со осумтемина членови на Одборот на директори на македонскииот Телеком од Германија и Унг ...
„ТЕЛЕКОМ“ ВЕЛИ ДЕКА НА СЈО ГИ ПРЕДАЛ СИТЕ ДОКАЗИ ЗА ПРИСЛУШУВАЊЕТО

„ТЕЛЕКОМ“ ВЕЛИ ДЕКА НА СЈО ГИ ПРЕДАЛ СИТЕ ДОКАЗИ ЗА ПРИСЛУШУВАЊЕТО

Телекомуникацискиот оператор „Македонски телеком“ денеска соопшти дека навремено одговорил на сите барања на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) и ...
5 / 5 НАПИСИ