Таг: маратонска седница

ОБВРЗНИЦАТА ШТО ЈА ЗЕМАМЕ Е ЗА ДА ГО ПЛАТИМЕ ДОЛГОТ ЗА СТИРОПОРОТ, ПАЛМИТЕ И СПОМЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ, КАЖА НОЌЕСКА КОВАЧЕВСКИ ВО СОБРАНИЕТО

ОБВРЗНИЦАТА ШТО ЈА ЗЕМАМЕ Е ЗА ДА ГО ПЛАТИМЕ ДОЛГОТ ЗА СТИРОПОРОТ, ПАЛМИТЕ И СПОМЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ, КАЖА НОЌЕСКА КОВАЧЕВСКИ ВО СОБРАНИЕТО

Во реплика на пратеникот Петар Ристески од ВМРО-ДПМНЕ, ноќеска околу полноќ на маратонската седница за разрешување на министерот за дијаспора Џемаил Ч ...
И НОЌЕ СЕ КАРААТ ЗА ЗОНСКОТО ПАРКИРАЊЕ ВО БИТОЛА

И НОЌЕ СЕ КАРААТ ЗА ЗОНСКОТО ПАРКИРАЊЕ ВО БИТОЛА

Ги стемни битолските советници во општинската сала, а се уште не завршила дискусијата за раскинување на договорот за зонското паркирање во Битола. Мар ...
2 / 2 НАПИСИ