Таг: Мариглен Демири

СУДОВИТЕ УШТЕ ГИ ВЛЕЧКААТ ПРОЦЕСИТЕ ПРОТИВ ДЕМОНСТРАНТИТЕ ЗА МАРТИН НЕШКОВСКИ И ШАРЕНИТЕ РЕВОЛУЦИОНЕРИ

СУДОВИТЕ УШТЕ ГИ ВЛЕЧКААТ ПРОЦЕСИТЕ ПРОТИВ ДЕМОНСТРАНТИТЕ ЗА МАРТИН НЕШКОВСКИ И ШАРЕНИТЕ РЕВОЛУЦИОНЕРИ

Судските процеси по разни основи не се завршени за најмалку 20 учесници во демонстрациите во 2015  и за десетина шарени револуционери од протестите во ...
МАРИГЛЕН ДЕМИРИ ОД ЛЕВИЦА СЕ ИЗЈАСНИ ЗА НЕВИН ЗА ДЕМОЛИРАЊЕТО НА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ИВАНОВ

МАРИГЛЕН ДЕМИРИ ОД ЛЕВИЦА СЕ ИЗЈАСНИ ЗА НЕВИН ЗА ДЕМОЛИРАЊЕТО НА КАНЦЕЛАРИЈАТА НА ИВАНОВ

На Мариглен Демири од Левица се изјасни за невин на денешното рочиште против него во Основниот суд Скопје 1, на кое му беше прочитано обвинението дека ...
СУДИЈКАТА ГО ИСКАРА ДРЖАВНОТО ПРАВОБРАНИТЕЛСТВО ДЕКА ГО АРЧИ СУДОТ НА СУДЕЊЕТО НА ДЕМИРИ ОД ЛЕВИЦА

СУДИЈКАТА ГО ИСКАРА ДРЖАВНОТО ПРАВОБРАНИТЕЛСТВО ДЕКА ГО АРЧИ СУДОТ НА СУДЕЊЕТО НА ДЕМИРИ ОД ЛЕВИЦА

Судијката Добрила Кацарска од Основниот суд Скопје 1 го одложи судењето против членот на партијата Левица и кандидат за пратеник Мариглен Демири, отка ...
СУДЕЊЕ ЗА УШТЕ ЕДЕН ЧЛЕН НА ЛЕВИЦА ЗА УЧЕСТВО НА ПРОТЕСТИТЕ

СУДЕЊЕ ЗА УШТЕ ЕДЕН ЧЛЕН НА ЛЕВИЦА ЗА УЧЕСТВО НА ПРОТЕСТИТЕ

Основниот суд Скопје 1 започна судски процес против уште еден член на Левица, Мариглен Демири, поради учество на протестите од оваа година, соопшти де ...
4 / 4 НАПИСИ