Таг: Марјан Забрчанец

ЗАЕВ НАЈАВИ АКЦИСКИ ПЛАН ЗА БОРБА СО ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ

ЗАЕВ НАЈАВИ АКЦИСКИ ПЛАН ЗА БОРБА СО ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ

Владата излезе со предлог-акциски план за борба со дезинформациите, согласно препораките од Европската комисија, Советот на Европа, секторот за комуни ...
ВЛАДАТА ЖАЛИ ЗА ИНЦИДЕНТОТ СО ФОТОРЕПОРТЕРИТЕ НА ЛИДЕРСКАТА СРЕДБА

ВЛАДАТА ЖАЛИ ЗА ИНЦИДЕНТОТ СО ФОТОРЕПОРТЕРИТЕ НА ЛИДЕРСКАТА СРЕДБА

Владата жали за инцидентот пред вчерашната лидерска средба, кога на фоторепортерите и снимателите не им беше дозволено да ги снимаат лидерите додека в ...
„11 ГОДИНИ ВЕ ГАЗЕА, СЕГА НАЈДОВТЕ ДА ЗБОРИТЕ“, НА ФОТОРЕПОРТЕРИТЕ ИМ Е ЗАБРАНЕТО ДА  ГИ СЛИКААТ ЛИДЕРИТЕ КАКО ПРИСТИГНУВААТ НА ЛИДЕРСКАТА СРЕДБА

„11 ГОДИНИ ВЕ ГАЗЕА, СЕГА НАЈДОВТЕ ДА ЗБОРИТЕ“, НА ФОТОРЕПОРТЕРИТЕ ИМ Е ЗАБРАНЕТО ДА  ГИ СЛИКААТ ЛИДЕРИТЕ КАКО ПРИСТИГНУВААТ НА ЛИДЕРСКАТА СРЕДБА

Владината служба за информации не дозволува фоторепортерите и снимателите да ги снимаат лидерите кога влегуваат на состанок во Клубот на пратеници поп ...
3 / 3 НАПИСИ