Таг: медицински сестри

1 2 3 5 10 / 43 НАПИСИ
34 СЕСТРИ СО ЗАВРШЕНА ВИСОКА МЕДИЦИНСКА ШКОЛА ОД БИТОЛА ПОДНЕЛЕ БАРАЊЕ ДА ИМ СЕ ПРЕВЕДАТ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА

34 СЕСТРИ СО ЗАВРШЕНА ВИСОКА МЕДИЦИНСКА ШКОЛА ОД БИТОЛА ПОДНЕЛЕ БАРАЊЕ ДА ИМ СЕ ПРЕВЕДАТ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА

Триесет и четири медицински сестри со завршена Висока медицинска школа во Битола лани побарале да им се преведат наставните планови и програми по кои ...
НЕВРАБОТЕНИ СЕ НАД 200 МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ВО КУМАНОВО, 165 УЧАТ ВОНРЕДНО

НЕВРАБОТЕНИ СЕ НАД 200 МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ВО КУМАНОВО, 165 УЧАТ ВОНРЕДНО

Во Центарот за вработување во Куманово чекаат вработување над 200 медицински сестри и дваесетина од другите медицински профили. Иако овие професиии се ...
ДИРЕКТОРОТ НА КУМАНОВСКИОТ ЗДРАВСТВЕН ДОМ НЕГИРА ДЕКА НОВОВРАБОТЕНИТЕ 10 МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ СЕ ОД ДУИ

ДИРЕКТОРОТ НА КУМАНОВСКИОТ ЗДРАВСТВЕН ДОМ НЕГИРА ДЕКА НОВОВРАБОТЕНИТЕ 10 МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ СЕ ОД ДУИ

Во Здравствениот дом во Куманово, каде што директорот е од ДУИ, минатата недела на неопределено време биле вработени 10 медицински сестри, сите Албанк ...
ОТВОРЕН ФАКУЛТЕТОТ ЗА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И ФИЗИОТЕРАПЕВТИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО ТЕТОВО

ОТВОРЕН ФАКУЛТЕТОТ ЗА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И ФИЗИОТЕРАПЕВТИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО ТЕТОВО

Идните медицински сестри и физиотерапевти отсега ќе можат да се стекнат со стручно знаење и на новоотворениот Факултет за медицински науки, кој ќе раб ...
ИМАМЕ ОГЛАС ЗА ДОПОЛНИТЕЛЕН КАДАР, НИКОЈ НЕ Е ИЗБРКАН ОД РАБОТА, ВЕЛАТ ОД ИНФЕКТИВНА КЛИНИКА

ИМАМЕ ОГЛАС ЗА ДОПОЛНИТЕЛЕН КАДАР, НИКОЈ НЕ Е ИЗБРКАН ОД РАБОТА, ВЕЛАТ ОД ИНФЕКТИВНА КЛИНИКА

Нема непродолжени договори за медицинскиот персонал на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби, велат од Министерството за здравство за СА ...
МОРА ДА ПОСТАПУВАМЕ ПО СУДСКИТЕ ОДЛУКИ, НО РАЗГЛЕДУВАМЕ МОЖНОСТИ ЗА ДА ИМ ИЗЛЕЗЕМЕ ВО ПРЕСРЕТ НА МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ ОД БИТОЛА КОИ ОСТАНАА БЕЗ РАБОТА, ВЕЛАТ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

МОРА ДА ПОСТАПУВАМЕ ПО СУДСКИТЕ ОДЛУКИ, НО РАЗГЛЕДУВАМЕ МОЖНОСТИ ЗА ДА ИМ ИЗЛЕЗЕМЕ ВО ПРЕСРЕТ НА МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ ОД БИТОЛА КОИ ОСТАНАА БЕЗ РАБОТА, ВЕЛАТ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

Министерството за здравство ги разгледува сите формално-правни можности со кои евентуално би можело да се излезе во пресрет на случајот со шесте медиц ...
ДЕЛ СЕ ПРЕМОРЕНИ, ДЕЛ СИ ИМААТ ДРУГИ ПРИЧИНИ, КАЖА ФИЛИПЧЕ ЗА ИНФЕКТОЛОЗИТЕ И СЕСТРИТЕ КОИ ЗАМИНУВААТ ВО ПРИВАТНИ БОЛНИЦИ

ДЕЛ СЕ ПРЕМОРЕНИ, ДЕЛ СИ ИМААТ ДРУГИ ПРИЧИНИ, КАЖА ФИЛИПЧЕ ЗА ИНФЕКТОЛОЗИТЕ И СЕСТРИТЕ КОИ ЗАМИНУВААТ ВО ПРИВАТНИ БОЛНИЦИ

Министерот за здравство Венко Филипче потврди дека една докторка од Клиниката за инфективни болести си дала отказ и планира да замине во приватна болн ...
НАШ ЛИ Е?

НАШ ЛИ Е?

1 Излегува Венко Филипче и кажува дека четири болници во државата веќе немаат слободни кревети за болни од ковид-19 и дека Инфективната клиника во Ско ...
ПОРАДИ СУДСКА ОДЛУКА ШЕСТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ОД ЗДРАВСТВЕН ДОМ БИТОЛА ОСТАНАА БЕЗ РАБОТА

ПОРАДИ СУДСКА ОДЛУКА ШЕСТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ОД ЗДРАВСТВЕН ДОМ БИТОЛА ОСТАНАА БЕЗ РАБОТА

Шест медицински сестри ангажирани на неопределено време во Здравствен дом во Битола останаа без работа, по донесена судска одлука за процес кој бил по ...
ДВАЈЦА ЛЕКАРИ И 4 МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ОД ОТЕШЕВО ДОЈДОА НА ПОМОШ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ ВО СКОПЈЕ

ДВАЈЦА ЛЕКАРИ И 4 МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ОД ОТЕШЕВО ДОЈДОА НА ПОМОШ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ ВО СКОПЈЕ

Здравствен тим од двајца доктори и четири медицински сестри од Специјализираната болница за превенција, лекување и рехабилитација во Отешево, Преспа, ...
1 2 3 5 10 / 43 НАПИСИ