Таг: медицински

Д-Р НЕБОЈША НАСТОВ Е НОВ ДИРЕКТОР НА „СВ. НАУМ ОХРИДСКИ“, Д-Р ЗЛАТЕ МЕХМЕДОВИЌ НА КЛИНИКАТА ЗА ФИЗИКАЛНА МЕДИЦИНА, ТАРАВАРИ ИМЕНУВАШЕ ВКУПНО 12 НОВИ ДИРЕКТОРИ

Д-Р НЕБОЈША НАСТОВ Е НОВ ДИРЕКТОР НА „СВ. НАУМ ОХРИДСКИ“, Д-Р ЗЛАТЕ МЕХМЕДОВИЌ НА КЛИНИКАТА ЗА ФИЗИКАЛНА МЕДИЦИНА, ТАРАВАРИ ИМЕНУВАШЕ ВКУПНО 12 НОВИ ДИРЕКТОРИ

Д-р Небојша Настов е нов в. д. директор на Клиниката за хируршки болести „Св. Наум Охридски“, а д-р Злате Мехмедовиќ на Клиниката за физикална медицин ...
ПОСТХУМНО ОДЛИКУВАНИ ШЕСТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ КОИ ПОЧИНАА ОД КОРОНАВИРУС

ПОСТХУМНО ОДЛИКУВАНИ ШЕСТ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ КОИ ПОЧИНАА ОД КОРОНАВИРУС

Шесте медицински сестри кои починаа во ковид пандемијата денеска беа постухмно беа одликувани, по повод Меѓународниот ден на медицинските сестри и Нед ...
2 / 2 НАПИСИ