Таг: Мефаил Арслани

ГАВРИЛ БУБЕВСКИ ОД СЈО ПОДНЕСЕ КРИВИЧНА ПРОТИВ АДВОКАТОТ НА ЕЈУП АЛИМИ ОД ДУИ ЗА ЗАГРОЗУВАЊЕ НА СИГУРНОСТА

ГАВРИЛ БУБЕВСКИ ОД СЈО ПОДНЕСЕ КРИВИЧНА ПРОТИВ АДВОКАТОТ НА ЕЈУП АЛИМИ ОД ДУИ ЗА ЗАГРОЗУВАЊЕ НА СИГУРНОСТА

Обвинителот Гаврил Бубевски од СЈО поднесе кривична пријава против адвокатот Мефаиљ Арслани, кој го застапува обвинетиот Ејуп Алими од ДУИ на предмето ...
„ДИВО НАСЕЉЕ“ ОДЛОЖЕНО ОТИ ПОЛИЦИЈАТА НЕ ГИ ПУШТИ АДВОКАТИТЕ ДА ВЛЕЗАТ ВО СУДНИЦА

„ДИВО НАСЕЉЕ“ ОДЛОЖЕНО ОТИ ПОЛИЦИЈАТА НЕ ГИ ПУШТИ АДВОКАТИТЕ ДА ВЛЕЗАТ ВО СУДНИЦА

Судскиот процес „Диво Насеље“, за настаните во оваа кумановска населба од 9 и 10 мај минатата година, денеска повторно се одложи, за 6 јуни, откако су ...
2 / 2 НАПИСИ