Таг: Меѓународен ден за стоп на насислтво

И НИЕ СМЕ МАЈКИ И ЖЕНИ, НЕ ТРЕБА ДА ВИ ПРЕЧИ ШТО РАБОТИМЕ, РЕКОА СЕКСУАЛНИТЕ РАБОТНИЧКИ НА 12. МАРШ ПРОТИВ НАСИЛСТВО

И НИЕ СМЕ МАЈКИ И ЖЕНИ, НЕ ТРЕБА ДА ВИ ПРЕЧИ ШТО РАБОТИМЕ, РЕКОА СЕКСУАЛНИТЕ РАБОТНИЧКИ НА 12. МАРШ ПРОТИВ НАСИЛСТВО

„И јас сум човек, мајка и жена. Мое лично право на избор е што ќе работам и не треба никому да му пречи. Ние, сексуалните работници, ќе продолжиме да ...
1 / 1 НАПИСИ