Таг: мејлови

ОТВОРЕНА Е-ПОШТА ЗА ПРИЈАВА НА ВРСНИЧКО НАСИЛСТВО ВО МАКЕДОНИЈА

ОТВОРЕНА Е-ПОШТА ЗА ПРИЈАВА НА ВРСНИЧКО НАСИЛСТВО ВО МАКЕДОНИЈА

Отворени се електронски адреси каде младите, родителите и воопшто граѓаните можат да пријавуваат врсничко насилство: [email protected] и par ...
ДО СУДСКИОТ СОВЕТ ПРЕПРАТЕНИ СИТЕ СЛУЧАИ ОД ГРАЃАНИ КОИ ЗА САКАМДАКАЖАМ.МК ОПИШАА СОМНИТЕЛНИ ОДНЕСУВАЊА НА ГРАЃАНСКИ СУДИИ

ДО СУДСКИОТ СОВЕТ ПРЕПРАТЕНИ СИТЕ СЛУЧАИ ОД ГРАЃАНИ КОИ ЗА САКАМДАКАЖАМ.МК ОПИШАА СОМНИТЕЛНИ ОДНЕСУВАЊА НА ГРАЃАНСКИ СУДИИ

По статијата за бројни сведочења на незадоволни луѓе кои се соочиле со неправда и корупција во Граѓанскиот суд Скопје или во граѓанските одделенија во ...
2 / 2 НАПИСИ