Таг: Меконг

55 ЧИЗМИ

55 ЧИЗМИ

1 Што правите?  Еве чекаме.  Што чекате? Чекаме да дојде рокот да видиме дали мандатарот ќе може да состави влада. И што ако не состави? Ќе чекаме нов ...
КЛАСИФИЦИРАНИ СУДИИ

КЛАСИФИЦИРАНИ СУДИИ

1 Македонија е веројатно единствена држава каде што гонењето на криминалот е пострашно од самиот криминал. Македонија е држава каде што е загрозена на ...
ВЛАСТА СО НАПАДИ САКА ДА ГИ ЗАМОЛЧИ НОВИНАРИТЕ, ОСУДИ ЗНМ

ВЛАСТА СО НАПАДИ САКА ДА ГИ ЗАМОЛЧИ НОВИНАРИТЕ, ОСУДИ ЗНМ

Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) го осудуваат напливот на координирано вербално насилство на власта против новинари, кои, како што велат ...
СОРОС И КАТИЦА

СОРОС И КАТИЦА

1 До пред само еден месец, Никола Груевски бараше од гласачкото тело да му обезбеди 63 пратеници за да не може никој да го уценува. Им измисли федерал ...
4 / 4 НАПИСИ