Таг: меланом

ДВОЈНО ЗГОЛЕМЕН БРОЈОТ НА ОПЕРИРАНИ ОД РАК НА КОЖАТА, НАВРЕМЕНАТА ДИЈАГНОЗА КЛУЧНА ЗА УСПЕШНО ЛЕКУВАЊЕ

ДВОЈНО ЗГОЛЕМЕН БРОЈОТ НА ОПЕРИРАНИ ОД РАК НА КОЖАТА, НАВРЕМЕНАТА ДИЈАГНОЗА КЛУЧНА ЗА УСПЕШНО ЛЕКУВАЊЕ

Клиниката за пластична и реконструктивна хирургија на Скопскиот маратон  ја почнува кампањата за одбележување на мај, кој е месец за зголемување на св ...
ЛЕКОВИТЕ ЗА РАК НА КОЖА ДА БИДАТ НА ТОВАР НА ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО ЗА ДА НЕМА ПРЕКИНИ ВО ТЕРАПИЈАТА, БАРААТ ПАЦИЕНТИТЕ

ЛЕКОВИТЕ ЗА РАК НА КОЖА ДА БИДАТ НА ТОВАР НА ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО ЗА ДА НЕМА ПРЕКИНИ ВО ТЕРАПИЈАТА, БАРААТ ПАЦИЕНТИТЕ

Петнаесетина пациенти со меланом минатата недела два дена останаа без потребната имунотерапија, бидејќи се потрошиле количините од лекот, а Клиниката ...
БОЛНИТЕ СО РАК НА КОЖА И ЗДРУЖЕНИЈАТА НА ПАЦИЕНТИ БАРААТ ВИСТИНСКА АКЦИЈА ЗА НАВРЕМЕНА ДИЈАГНОЗА И ЛЕКУВАЊЕ

БОЛНИТЕ СО РАК НА КОЖА И ЗДРУЖЕНИЈАТА НА ПАЦИЕНТИ БАРААТ ВИСТИНСКА АКЦИЈА ЗА НАВРЕМЕНА ДИЈАГНОЗА И ЛЕКУВАЊЕ

Пациентите болни од карцином и здруженијата на пациенти бараат вистински акции за обезбедување навремена дијагноза и терапија. Тие на вториот национал ...
НАД 50 ОТСТО ОД СЛУЧАИТЕ НА РАК НА КОЖА СЕ ОТКРИВААТ МНОГУ ДОЦНА

НАД 50 ОТСТО ОД СЛУЧАИТЕ НА РАК НА КОЖА СЕ ОТКРИВААТ МНОГУ ДОЦНА

Повеќе од половина од пациентите на кои им е дијагностициран рак на кожа се откриваат многу доцна, кога болеста е во напредна фаза и можноста за нивно ...
4 / 4 НАПИСИ