Таг: Менада

МЕНАДА НА ТАНЦ ФЕСТ ЗА ЛЕГЕНДАРНАТА КОРЕОГРАФКА И ТАНЧАРКА КАРОЛИН КАРЛСОН

МЕНАДА НА ТАНЦ ФЕСТ ЗА ЛЕГЕНДАРНАТА КОРЕОГРАФКА И ТАНЧАРКА КАРОЛИН КАРЛСОН

Легендарната американска кореографка и танчерка Каролин Карлсон е годинешна добитничка на наградата Менада за животно дело и врвни остварувања во обла ...
НАГРАДАТА МЕНАДА НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ ЗА АМЕРИКАНСКАТА ТАНЦОВА ЛЕГЕНДА ЏОАН МАЈЕРС БРАУН

НАГРАДАТА МЕНАДА НА ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ ЗА АМЕРИКАНСКАТА ТАНЦОВА ЛЕГЕНДА ЏОАН МАЈЕРС БРАУН

Американката Џоан Мајерс Браун е годинашна добитничка на наградата Менада на 16. Танц фест Скопје, за исклучителни животни достигнувања во областа на ...
ОПШТИНА ЧАИР И МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРАНСПОРТ НЕ ДАЛЕ ДОЗВОЛА ЗА НОВАТА ФАСАДА НА „МЕНАДА“, А ГРАДБАТА НЕ Е ЗАПРЕНА

ОПШТИНА ЧАИР И МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРАНСПОРТ НЕ ДАЛЕ ДОЗВОЛА ЗА НОВАТА ФАСАДА НА „МЕНАДА“, А ГРАДБАТА НЕ Е ЗАПРЕНА

Општина Чаир не дала никаква дозвола за градежни работи за промена на надворешниот изглед на локалот „Менада“.  Деновиве објектот е покриен со платно ...
ДА СЕ ПРЕПОЗНАЕ ИДЕНТИТЕТОТ ШТО ГО СОЗДАДОВМЕ, ВЕЛИ РИСИМКИН ПРЕД ЈУБИЛЕЈНИОТ 15. ТАНЦ ФЕСТ

ДА СЕ ПРЕПОЗНАЕ ИДЕНТИТЕТОТ ШТО ГО СОЗДАДОВМЕ, ВЕЛИ РИСИМКИН ПРЕД ЈУБИЛЕЈНИОТ 15. ТАНЦ ФЕСТ

„Идентитети што не смеат да се пропуштат“ е темата на годинашното јубилејно 15. издание на Танц фест Скопје, во организација на Културниот центар „Инт ...
4 / 4 НАПИСИ