Таг: Мими Ѓоргоска-Илиевска

ГОРЈАН ТОЗИЈА НОВ В.Д. ДИРЕКТОР НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛМ

ГОРЈАН ТОЗИЈА НОВ В.Д. ДИРЕКТОР НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛМ

Горјан Тозија – Медо е новиот в.д. директор на Агенцијата за филм, соопшти денеска Владата. Тозија доаѓа на местото на Мими Ѓоргоска- Илиевска. Тоз ...
ОПШТИНА БИТОЛА НЕЗАКОНСКИ РЕГИСТРИРАЛА ФЕСТИВАЛ СО СЛИЧНО ИМЕ НА „БРАЌА МАНАКИ“, А ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА ИНДУСТРИСКА СОПСТВЕНОСТ НЕЗАКОНСКИ ЈА ПРИФАТИЛ РЕГИСТРАЦИЈАТА

ОПШТИНА БИТОЛА НЕЗАКОНСКИ РЕГИСТРИРАЛА ФЕСТИВАЛ СО СЛИЧНО ИМЕ НА „БРАЌА МАНАКИ“, А ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА ИНДУСТРИСКА СОПСТВЕНОСТ НЕЗАКОНСКИ ЈА ПРИФАТИЛ РЕГИСТРАЦИЈАТА

Друштвото на филмски работници (ДФРМ), во чиј Статут е наведено дека е основач на Интернационалниот фестивал на филмската камера „Браќа Манаки“ кој го ...
2 / 2 НАПИСИ