Таг: Министерство за финансии

1 2 3 12 10 / 113 НАПИСИ
ЗАТВОРЕНИ ТРЕЗОРСКИТЕ КАНЦЕЛАРИИ ВО ЦЕЛИОТ ЈУГОИСТОЧЕН РЕГИОН ОТИ ЕДИНСТВЕНИОТ СЛУЖБЕНИК ЗАМИНАЛ НА ОДМОР

ЗАТВОРЕНИ ТРЕЗОРСКИТЕ КАНЦЕЛАРИИ ВО ЦЕЛИОТ ЈУГОИСТОЧЕН РЕГИОН ОТИ ЕДИНСТВЕНИОТ СЛУЖБЕНИК ЗАМИНАЛ НА ОДМОР

Сметководителите од градинките, училиштата и други државни институции во Струмица, Василево, Радовиш, Валандово и во останатите општини во Југоисточна ...
НА МИНИСТЕРОТ ЗА ФИНАНСИИ ФАТМИР БЕСИМИ 8 МЕСЕЦИ МУ Е ТЕШКО ДА НАПИШЕ ПРАВИЛНИК ОД НЕКОЛКУ СТРАНИ ЗА ДА СЕ СТАВИ КРАЈ НА ЗЕМАЊЕТО БРЗИ КРЕДИТИ СО ТУЃА ЛИЧНА КАРТА

НА МИНИСТЕРОТ ЗА ФИНАНСИИ ФАТМИР БЕСИМИ 8 МЕСЕЦИ МУ Е ТЕШКО ДА НАПИШЕ ПРАВИЛНИК ОД НЕКОЛКУ СТРАНИ ЗА ДА СЕ СТАВИ КРАЈ НА ЗЕМАЊЕТО БРЗИ КРЕДИТИ СО ТУЃА ЛИЧНА КАРТА

Народниот правобранител Насер Зибери осум месеци го чека министерот за финансии Фатмир Бесими да напише Правилник за кредитен ризик, во кој ќе се проп ...
ЕДИНСТВЕНО РЕГУЛАТОРНО ТЕЛО КОЕ Е ОСТАВЕНО ДА МОЛИ ПРЕД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ Е НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ, ПРОТЕСТИРАА ВРАБОТЕНИТЕ

ЕДИНСТВЕНО РЕГУЛАТОРНО ТЕЛО КОЕ Е ОСТАВЕНО ДА МОЛИ ПРЕД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ Е НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ, ПРОТЕСТИРАА ВРАБОТЕНИТЕ

За првпат од постоењето на институцијата Народен правобранител, вработените излегоа на протест. Поддржани од УПОЗ, тие денеска потсетија дека се прват ...
ЧАЈ И ЦВЕКЛО

ЧАЈ И ЦВЕКЛО

Ние здрави, тие изнакрадени. ...
МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ ТРГНА ВО МАСОВНА КОНТРОЛА НА ФИНАНСИСКИТЕ ДРУШТВА ЗА БРЗИ КРЕДИТИ КОИ ОДОБРУВАА НА ТУЃО ИМЕ ПО КРАЖБА НА ЛИЧНИ КАРТИ, КАЗНЕТИ 5 ОД НИВ

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ ТРГНА ВО МАСОВНА КОНТРОЛА НА ФИНАНСИСКИТЕ ДРУШТВА ЗА БРЗИ КРЕДИТИ КОИ ОДОБРУВАА НА ТУЃО ИМЕ ПО КРАЖБА НА ЛИЧНИ КАРТИ, КАЗНЕТИ 5 ОД НИВ

Државата се разбуди по бројните измами со брзи кредити кои финансиските друштва ги одобруваа на измамници само со едно „ало“ или по електронска пошта ...
БРЗА ПЉАЧКА

БРЗА ПЉАЧКА

Можат ли кафеаните што малтретираат цели населби со гласна музика до сабајле на момент да си помислат дека некој комшија хирург што тие го оставиле не ...
МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ НЕМА ДА ГО ВЧИТА ИЗГЛАСАНИОТ РЕБАЛАНС НА БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА БИТОЛА

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ НЕМА ДА ГО ВЧИТА ИЗГЛАСАНИОТ РЕБАЛАНС НА БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА БИТОЛА

Министерството за финансии нема да го вчита ребалансoт на буџетот изгласан од општинскиот Советот, соопшти градоначалникот на Битола Тони Коњановски. ...
НОВ ШОК ЗА СЕМЕЈСТВОТО НА ЛИЦЕТО СО ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА, ДОБИ ОПОМЕНА ПРЕД ТУЖБА СО КОЈА СЕ БАРА ЗА БРЗ КРЕДИТ ОД 18.641 ДЕНАР ШТО ИЗМАМНИЦИ ГО ЗЕЛ НА НЕГОВО ИМЕ, ДА ПЛАТИ 67.515 ДЕНАРИ

НОВ ШОК ЗА СЕМЕЈСТВОТО НА ЛИЦЕТО СО ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА, ДОБИ ОПОМЕНА ПРЕД ТУЖБА СО КОЈА СЕ БАРА ЗА БРЗ КРЕДИТ ОД 18.641 ДЕНАР ШТО ИЗМАМНИЦИ ГО ЗЕЛ НА НЕГОВО ИМЕ, ДА ПЛАТИ 67.515 ДЕНАРИ

Нова опомена пред тужба ги шокираше родителите на лицето со церебрална парализа, за нов кредит што измамници го зеле на негово име претходно крадејќи ...
ПРАТЕТЕ ИНСПЕКЦИИ ВО ФИНАНСИСКИТЕ ДРУШТВА ЗА БРЗИ КРЕДИТИ, БАРА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ, КОЕ СЕ ПРАВИ НЕНАДЛЕЖНО

ПРАТЕТЕ ИНСПЕКЦИИ ВО ФИНАНСИСКИТЕ ДРУШТВА ЗА БРЗИ КРЕДИТИ, БАРА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ, КОЕ СЕ ПРАВИ НЕНАДЛЕЖНО

Незадоволен од одговорот на Министерството за финансии, кое се прави ненадлежно за контрола на финансиските друштва кои даваат брзи кредити на измамни ...
ЗЕМАЊЕТО БРЗИ КРЕДИТИ СО УКРАДЕНИ ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ Е ПРОБЛЕМ НА ПОЛИЦИЈАТА, А НЕ НАШ, ВЕЛАТ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ КОЕ ГИ КОНТРОЛИРА ФИРМИТЕ ЗА БРЗИ ПАРИ

ЗЕМАЊЕТО БРЗИ КРЕДИТИ СО УКРАДЕНИ ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ Е ПРОБЛЕМ НА ПОЛИЦИЈАТА, А НЕ НАШ, ВЕЛАТ ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ КОЕ ГИ КОНТРОЛИРА ФИРМИТЕ ЗА БРЗИ ПАРИ

Министерството за финансии смета дека измамите со т.н. брзи кредити кои се земаат на туѓо име преку кражба на лични податоци на жртвите, само со едно ...
1 2 3 12 10 / 113 НАПИСИ