Таг: Министерство за обраозвание и наука

ТЕТОВО БАРА ОНЛАЈН НАСТАВА ВО ПРВИТЕ ТРИ НЕДЕЛИ ОД СЕПТЕМВРИ И ЗАДОЛЖИТЕЛНИ ТЕСТОВИ ЗА НЕВАКЦИНИРАНИТЕ НАСТАВНИЦИ НА НИВНА СМЕТКА

ТЕТОВО БАРА ОНЛАЈН НАСТАВА ВО ПРВИТЕ ТРИ НЕДЕЛИ ОД СЕПТЕМВРИ И ЗАДОЛЖИТЕЛНИ ТЕСТОВИ ЗА НЕВАКЦИНИРАНИТЕ НАСТАВНИЦИ НА НИВНА СМЕТКА

Кризниот штаб на Општина Тетово после подолга пауза повторно денеска имаше седница од која, поради сериозната епидемиолошка состојба во Општината, е и ...
ВО АПРИЛ ПОЧНУВА ОБУКАТА НА ТРЕНЕРИ ЗА ОБРАЗОВНИ АСИСТЕНТИ, РЕЧЕ ЦАРОВСКА

ВО АПРИЛ ПОЧНУВА ОБУКАТА НА ТРЕНЕРИ ЗА ОБРАЗОВНИ АСИСТЕНТИ, РЕЧЕ ЦАРОВСКА

Во април ќе почне тренингот за тренери за образовни асистенти, кои понатаму треба да ја спроведат обуката на образовните асистенти кои ќе бидат селект ...
2 / 2 НАПИСИ