Таг: Министерсво за надворешни

ВО ТУРЦИЈА ОДЕТЕ САМО ВО ХОТЕЛИ СО ПЕТ ЅВЕЗДИ, ПРЕПОРАЧУВА ТУРИСТИЧКАТА КОМОРА

ВО ТУРЦИЈА ОДЕТЕ САМО ВО ХОТЕЛИ СО ПЕТ ЅВЕЗДИ, ПРЕПОРАЧУВА ТУРИСТИЧКАТА КОМОРА

Сите македонски туристи кои планираат да ја посетат Турција во наредните десет дена, да престојуваат исклучиво во хотели и капацитети со пет ѕвезди, и ...
ПРЕМИЕРОТ ДИМИТРИЕВ ЌЕ ЈА РАЗРЕШИ ЗАМЕНИК-МИНИСТЕРКАТА ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ

ПРЕМИЕРОТ ДИМИТРИЕВ ЌЕ ЈА РАЗРЕШИ ЗАМЕНИК-МИНИСТЕРКАТА ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ

По промените во Министерството за финансии, премиерот Емил Димитриев ќе направи ротација и на позицијата заменик-министер за надворешни работи. Тој ...
2 / 2 НАПИСИ