Таг: млади

1 212 / 12 НАПИСИ
70 ОТСТО МЛАДИ ВО ПРИЛЕП ИДНИНАТА СИ ЈА ГЛЕДААТ НАДВОР ОД МАКЕДОНИЈА

70 ОТСТО МЛАДИ ВО ПРИЛЕП ИДНИНАТА СИ ЈА ГЛЕДААТ НАДВОР ОД МАКЕДОНИЈА

Прилепчанецот Александар Џ. (30) е дипломец на Економски факултет во Скопје и 8 години e без работа. Разочаран од системот, од економската стагнација ...
ФИЛМСКИОТ ФЕСТИВАЛ „ЏИФОНИ“ ОТВОРА СО „ИТАЛИЈАНСКА ТРКА-БРЗ КАКО ВЕТРОТ“

ФИЛМСКИОТ ФЕСТИВАЛ „ЏИФОНИ“ ОТВОРА СО „ИТАЛИЈАНСКА ТРКА-БРЗ КАКО ВЕТРОТ“

Четвртото издание на меѓународниот филмски фестивал за млади „Џифони“ ќе се одржи од 21 до 25 октомври во Скопје во МКЦ и Кинотека. Фестивалот, поддрж ...
1 212 / 12 НАПИСИ