Таг: МојВоздух

„МОЈ ВОЗДУХ“ НЕ Е САМО ЗА ИНФОРМАЦИЈА, СО АПЛИКАЦИЈАТА ЈА ПОДИГАМЕ СВЕСТА ЗА КВАЛИТЕТОТ НА ВОЗДУХОТ, ВЕЛИ ГОРЈАН ЈОВАНОВСКИ, ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈДОБАР МЛАД ИНОВАТОР ВО ЕВРОПА

„МОЈ ВОЗДУХ“ НЕ Е САМО ЗА ИНФОРМАЦИЈА, СО АПЛИКАЦИЈАТА ЈА ПОДИГАМЕ СВЕСТА ЗА КВАЛИТЕТОТ НА ВОЗДУХОТ, ВЕЛИ ГОРЈАН ЈОВАНОВСКИ, ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈДОБАР МЛАД ИНОВАТОР ВО ЕВРОПА

Горјан Јовановски е прогласен за најдобар млад иноватор во Европа за 2020 година за својата мобилна апликација AirCare, која го мери квалитетот на воз ...
ТЕТОВО НАЈЗАГАДЕН ГРАД, ВО СКОПЈЕ МАГЛАТА ЈА ЗГОЛЕМИ ЗАГАДЕНОСТА

ТЕТОВО НАЈЗАГАДЕН ГРАД, ВО СКОПЈЕ МАГЛАТА ЈА ЗГОЛЕМИ ЗАГАДЕНОСТА

Тетово денеска цел ден е со енормни вредности на загаден воздух, а вечерва откако падна густа магла енормно се зголеми и загаденоста во Скопје, според ...
2 / 2 НАПИСИ