Таг: наркокартел

МЕКСИКАНСКИОТ НАРКОБОС ЕЛ ЧАПО ОСУДЕН НА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ВО САД

МЕКСИКАНСКИОТ НАРКОБОС ЕЛ ЧАПО ОСУДЕН НА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ВО САД

Најголемиот мексикански наркобос Хоакин Ел Чапо Гузман доби доживотна казна затвор од федералниот суд во Њујорк. Шеесет и двегодишниот Гузман во фе ...
НАЈПОЗНАТИОТ СВЕТСКИ НАРКОБОС ЕЛ ЧАПО ПРОГЛАСЕН ЗА ВИНОВЕН НА СУДЕЊЕТО ВО САД

НАЈПОЗНАТИОТ СВЕТСКИ НАРКОБОС ЕЛ ЧАПО ПРОГЛАСЕН ЗА ВИНОВЕН НА СУДЕЊЕТО ВО САД

Мексиканскиот наркобос Хоакин Гусман, попознат како Ел Чапо, е прогласен за виновен по сите десет обвиненија во спорот што се водеше во федерален суд ...
2 / 2 НАПИСИ