Таг: национален форум

НИ СЕ СЛУЧУВА ИНФОДЕМИЈА, ВНИМАВАЈТЕ КАКО СЕ ИНФОРМИРАТЕ И ТРЕТИРАЈТЕ ГИ ЗАРАЗЕНИТЕ СО КОРОНАВИРУС СО ПОЧИТ, АПЕЛИРАШЕ ВО СКОПЈЕ  ДИРЕКТОРОТ НА СЗО ЗА ЕВРОПА

НИ СЕ СЛУЧУВА ИНФОДЕМИЈА, ВНИМАВАЈТЕ КАКО СЕ ИНФОРМИРАТЕ И ТРЕТИРАЈТЕ ГИ ЗАРАЗЕНИТЕ СО КОРОНАВИРУС СО ПОЧИТ, АПЕЛИРАШЕ ВО СКОПЈЕ ДИРЕКТОРОТ НА СЗО ЗА ЕВРОПА

Новиот регионален директор на Светската здравствена организација (СЗО) за Европа д-р Ханс Клуге, денеска во Скопје рече дека нема потреба за тревога и ...
ДЕН НА ГРАЃАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ВО ГРАДСКИОТ ПАРК

ДЕН НА ГРАЃАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ВО ГРАДСКИОТ ПАРК

Во Градскиот парк во Скопје се одржува Националниот форум на Цивика Мобилитас, насловен „Граѓаните за промени - Ден на граѓанските организации“, наста ...
2 / 2 НАПИСИ