Таг: Национална алијанса за ретки болести

НИ ТРЕБААТ ЛЕКОВИ, ИТНО ДА СЕ РАСПИШЕ ТЕНДЕРОТ ЗА НАБАВКА, БАРААТ ЛИЦАТА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ

НИ ТРЕБААТ ЛЕКОВИ, ИТНО ДА СЕ РАСПИШЕ ТЕНДЕРОТ ЗА НАБАВКА, БАРААТ ЛИЦАТА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ

Веќе е средина на февруари, а сѐ уште не е објавен тендерот за набавка за терапии за пациентите со ретки болести, иако требаше тоа да се стори на поче ...
НАЦИОНАЛНАТА АЛИЈАНСА ЗА РЕТКИ БОЛЕСТИ СЕ ОГРАДУВА ОД ФОНДАЦИЈАТА „ДОПИР“ ШТО ПРОНЕВЕРИ 57.000 ЕВРА СОБРАНИ ЗА БОЛНИ ДЕЦА

НАЦИОНАЛНАТА АЛИЈАНСА ЗА РЕТКИ БОЛЕСТИ СЕ ОГРАДУВА ОД ФОНДАЦИЈАТА „ДОПИР“ ШТО ПРОНЕВЕРИ 57.000 ЕВРА СОБРАНИ ЗА БОЛНИ ДЕЦА

Националната алијанса за ретки болести се оградува од дејствувањето на Фондацијата „Допир“, за чии основачи М. Ш. (53) и А. Ш. (49), Министерството за ...
СО МУЗИКА, ЦРТАЊЕ И ЗАБАВА ВО МКЦ, ДЕЦАТА УЧЕА ЗА РЕТКИ БОЛЕСТИ И РАЗЛИЧНОСТИ

СО МУЗИКА, ЦРТАЊЕ И ЗАБАВА ВО МКЦ, ДЕЦАТА УЧЕА ЗА РЕТКИ БОЛЕСТИ И РАЗЛИЧНОСТИ

Со свирење на тапани, цртање, жонглирање, музика и запознавање со животните денес во Детскиот креативен центар при Младинскиот културен центар се одрж ...
3 / 3 НАПИСИ