Таг: национална опера

НЕЏАТ И ШКЕЛЌИМ СТАНАА МАКЕДОНЦИ, А КРИСТИНА, САРА И ЉУПЧО АЛБАНЦИ, САМО ЗА ДА СЕ ВРАБОТАТ ПО БЕСМИСЛЕНИОТ БАЛАНС ВО ДРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ

НЕЏАТ И ШКЕЛЌИМ СТАНАА МАКЕДОНЦИ, А КРИСТИНА, САРА И ЉУПЧО АЛБАНЦИ, САМО ЗА ДА СЕ ВРАБОТАТ ПО БЕСМИСЛЕНИОТ БАЛАНС ВО ДРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ

Неџат С. во Ансамблот на албански народни ора и песни со Изјава за припадност дека се чувствува како Македонец, се вработил на место предвидено за пеј ...
1 / 1 НАПИСИ