Таг: наводнување

СТРУМИЧКОТО СЕЛО БАНСКО ЦЕЛА НЕДЕЛА Е БЕЗ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ ОТИ НЕКОИ ЖИТЕЛИ СИ ГИ НАВОДНУВААТ НИВИТЕ

СТРУМИЧКОТО СЕЛО БАНСКО ЦЕЛА НЕДЕЛА Е БЕЗ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ ОТИ НЕКОИ ЖИТЕЛИ СИ ГИ НАВОДНУВААТ НИВИТЕ

Во шишиња и туби, жителите на струмичко Банско цела недела носат вода за пиење и одржување хигиена во своите домови, оти несовесни соселани водата од ...
ЕЗЕРОТО ЛИСИЧЕ НЕМА ДА ГО ПОЛНИ ЕЗЕРОТО МЛАДОСТ, ЌЕ СЕ ГРАДИ НОВ ЦЕВКОВОД ЗА НАВОДНУВАЊЕ

ЕЗЕРОТО ЛИСИЧЕ НЕМА ДА ГО ПОЛНИ ЕЗЕРОТО МЛАДОСТ, ЌЕ СЕ ГРАДИ НОВ ЦЕВКОВОД ЗА НАВОДНУВАЊЕ

По добиениот кредит од 26 милиони евра, водата од езерото Лисиче нема да го полни езерото Младост. Повеќе години се зборуваше и најавуваше дека ќе се ...
ПОЧНА ДА СЕ ГРАДИ БРАНАТА КОНСКО КАЈ ГЕВГЕЛИЈА ЗА НАВОДНУВАЊЕ 8.000 ХЕКТАРИ ЗЕМЈИШТЕ

ПОЧНА ДА СЕ ГРАДИ БРАНАТА КОНСКО КАЈ ГЕВГЕЛИЈА ЗА НАВОДНУВАЊЕ 8.000 ХЕКТАРИ ЗЕМЈИШТЕ

Турската компанија „Серка Акели“ почна да го гради хидросистемот Конско кај Гевгелија, што треба да обезбеди дополнителни количини вода за наводување ...
ТИКВЕШКО ОСТАНА БЕЗ ВОДА ЗА НАВОДНУВАЊЕ ОТИ ГАСОВОДОТ СКИНА ВОДОВОДНИ ЛИНИИ

ТИКВЕШКО ОСТАНА БЕЗ ВОДА ЗА НАВОДНУВАЊЕ ОТИ ГАСОВОДОТ СКИНА ВОДОВОДНИ ЛИНИИ

Поради гасоводот и дефект, земјоделци останаа без вода за наводнување во Тиквешко. Првите кои се од Неготино, се пожалија дека при изградбата на гасов ...
4 / 4 НАПИСИ