Таг: недвижности

„ПАНДОРИНИ ДОКУМЕНТИ“ ГО ОТКРИВААТ ТАЈНОТО БОГАТСТВО НА СВЕТСКИ ЛИДЕРИ И ПОЛИТИЧАРИ, СЕ СПОМЕНУВААТ ПУТИН, БЛЕР, ЃУКАНОВИЌ, ЈОРДАНСКИОТ КРАЛ…

„ПАНДОРИНИ ДОКУМЕНТИ“ ГО ОТКРИВААТ ТАЈНОТО БОГАТСТВО НА СВЕТСКИ ЛИДЕРИ И ПОЛИТИЧАРИ, СЕ СПОМЕНУВААТ ПУТИН, БЛЕР, ЃУКАНОВИЌ, ЈОРДАНСКИОТ КРАЛ…

Тајните богатства и зделки на светски лидери, политичари и милијардери се откриени во едно од најголемите протекувања на финансиски документи досега. ...
РАСТЕ ПОБАРУВАЧКАТА НА СТАНОВИ ВО ОХРИД, ОД 1.300 ДО 1.500 ЕВРА ЧИНИ КВАДРАТ ВО СТРОГИОТ ЦЕНТАР

РАСТЕ ПОБАРУВАЧКАТА НА СТАНОВИ ВО ОХРИД, ОД 1.300 ДО 1.500 ЕВРА ЧИНИ КВАДРАТ ВО СТРОГИОТ ЦЕНТАР

Побарувачката за станови во Охрид последнава година е зголемена иако цената за квадратен метар пораснала за 20 проценти. Според Агенциите за недвижнос ...
КОВИД КРИЗАТА ЈА НАМАЛИ КУПОПРОДАЖБАТА НА НЕДВИЖНОСТИ ВО ВЕЛЕС, А ГО ЗГОЛЕМИ БРОЈОТ НА СТАНОВИ ПОД ХИПОТЕКА

КОВИД КРИЗАТА ЈА НАМАЛИ КУПОПРОДАЖБАТА НА НЕДВИЖНОСТИ ВО ВЕЛЕС, А ГО ЗГОЛЕМИ БРОЈОТ НА СТАНОВИ ПОД ХИПОТЕКА

Во третиот квартал од годината, од јули до септември, во Велес има сериозен пад на трансакциите на недвижности, во споредба со периодот јануари-март. ...
НОВ ЗЕЛАНД ЗАБРАНИ СТРАНСКИ ДРЖАВЈАНИ ДА КУПУВААТ КУЌИ

НОВ ЗЕЛАНД ЗАБРАНИ СТРАНСКИ ДРЖАВЈАНИ ДА КУПУВААТ КУЌИ

Странците нема да можат да купат домови во Нов Зеланд, одлучи Парламентот, по третото и последно читање на нацрт-законот, како мерка со цел да се спра ...
4 / 4 НАПИСИ