Таг: негативен тест

ВО ХОЛАНДИЈА ОД УТРЕ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЛЕЗЕ И СО НЕГАТИВЕН ТЕСТ ЗА КОВИД-19

ВО ХОЛАНДИЈА ОД УТРЕ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЛЕЗЕ И СО НЕГАТИВЕН ТЕСТ ЗА КОВИД-19

Холандија ќе го промени статусот на Македонија од област во која што постои многу висок ризик од зараза со коронавирус во високоризична област, со што ...
НЕМА КОРОНАВИРУС НОВОРОДЕНЧЕТО ОД ЗАБОЛЕНАТА КУМАНОВКА, ТАА Е ВО СТАБИЛНА СОСТОЈБА НА ИНФЕКТИВНА

НЕМА КОРОНАВИРУС НОВОРОДЕНЧЕТО ОД ЗАБОЛЕНАТА КУМАНОВКА, ТАА Е ВО СТАБИЛНА СОСТОЈБА НА ИНФЕКТИВНА

Бебето кое се роди на 30 март на Клиниката за гинекологија и акушерство, од мајка позитивна на коронавирус, е негативно на вирусот, соопшти Министерст ...
2 / 2 НАПИСИ