Таг: нема мнозинство

ОТКАКО ДУИ Е НА ВЛАСТ, ОБВИНИТЕЛ НЕМА ВЛЕЗЕНО КАЈ НИВНИ МИНИСТЕР И ДИРЕКТОР, СЕ ПРОБЛЕМАТИЗИРА ПОДДРШКАТА ЗА СЈО

ОТКАКО ДУИ Е НА ВЛАСТ, ОБВИНИТЕЛ НЕМА ВЛЕЗЕНО КАЈ НИВНИ МИНИСТЕР И ДИРЕКТОР, СЕ ПРОБЛЕМАТИЗИРА ПОДДРШКАТА ЗА СЈО

Поддршката од ДУИ за СЈО да може во иднина да влегува и да врши истраги за висок криминал и кај нивни министри и директори, се проблематизира. Само не ...
ОХРИД ДОБИ НОВ СОВЕТ, НО НЕ И ПРЕТСЕДАТЕЛ ОТИ НИТУ СДСМ НИТУ ВМРО-ДПМНЕ НЕМААТ МНОЗИНСТВО

ОХРИД ДОБИ НОВ СОВЕТ, НО НЕ И ПРЕТСЕДАТЕЛ ОТИ НИТУ СДСМ НИТУ ВМРО-ДПМНЕ НЕМААТ МНОЗИНСТВО

На денешната конститутивна седница со верификување на мандатите на 23 советници, беше формиран Советот на општина Охрид, но не беше избран претседател ...
2 / 2 НАПИСИ