Таг: Никола Поповски

КУРЦ ЈА ДОВЕДЕ ВО ЗАБЛУДА МАКЕДОНСКАТА ЈАВНОСТ, РЕАГИРА МАКЕДОНСКИОТ ДИПЛОМАТСКИ СИНДИКАТ

КУРЦ ЈА ДОВЕДЕ ВО ЗАБЛУДА МАКЕДОНСКАТА ЈАВНОСТ, РЕАГИРА МАКЕДОНСКИОТ ДИПЛОМАТСКИ СИНДИКАТ

Синдикатот на македонската дипломатска служба соопшти дека австрискиот министер за надворешни работи Себастијан Курц грубо ја прекршил дипломатската п ...
КУРЦ ВЕЛИ ДЕКА ВЧЕРА СО ПОПОВСКИ БИЛ ПАРТИСКИ, А ДЕНЕСКА ДРЖАВНО

КУРЦ ВЕЛИ ДЕКА ВЧЕРА СО ПОПОВСКИ БИЛ ПАРТИСКИ, А ДЕНЕСКА ДРЖАВНО

Австрискиот министер за надворешни работи Себастијан Курц денеска рече дека ги повикал граѓаните на Македонија да излезат на избори, а за кого ќе го д ...

КОФИ ЗА ДАВЕЊЕ

1 А бе, ние метли сме немале. Македонија, лидерот во регионот и за економски реформи и за странски инвестиции и за дуинг бизнис и за туризам и за физи ...
ПОМИЛУВАНИТЕ ИЛИ ПОД ИСТРАГА НА СЈО НЕ СЕ ПОЖЕЛНИ ВО ПРИВРЕМЕНАТА ВЛАДА

ПОМИЛУВАНИТЕ ИЛИ ПОД ИСТРАГА НА СЈО НЕ СЕ ПОЖЕЛНИ ВО ПРИВРЕМЕНАТА ВЛАДА

Учеството на лицата кои се под истрага на Специјалното јавно обвинителство во привремената Влада или било која друга политичка функција не придонесува ...
4 / 4 НАПИСИ