Таг: Нова алтернатива

ДАНЕЛА АРСОВСКА НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ОСВОИ 1.571 ГЛАС ВО СКОПЈЕ КАДЕ Е ГРАДОНАЧАЛНИЧКА

ДАНЕЛА АРСОВСКА НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ОСВОИ 1.571 ГЛАС ВО СКОПЈЕ КАДЕ Е ГРАДОНАЧАЛНИЧКА

Скопската градоначалничка Данела Арсовска и претседателска на партијата Нова Алтернатива на вчерашните парламентарни избори освои вкупно 3.438 гласови ...
ДОАЃА ВРЕМЕ

ДОАЃА ВРЕМЕ

Нека ни е на здравје ручекот ...
ЗЕЧЕВИЌ БЕШЕ КАЈ ДАНЕЛА ОД КУЛТУРА, НЕ КАКО НАЈАВА ЗА ПОЛИТИЧКО КОАЛИЦИРАЊЕ СО СДСМ, РЕЧЕ МИНИСТЕРКАТА ПЕТРОВСКА

ЗЕЧЕВИЌ БЕШЕ КАЈ ДАНЕЛА ОД КУЛТУРА, НЕ КАКО НАЈАВА ЗА ПОЛИТИЧКО КОАЛИЦИРАЊЕ СО СДСМ, РЕЧЕ МИНИСТЕРКАТА ПЕТРОВСКА

Генералниот секретар на СДСМ Миле Зечевиќ беше на промоцијата на Данела Арсовска за претседател на партијата Нова Алтернатива од политичка култура, не ...
ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА СДСМ МИЛЕ ЗЕЧЕВИЌ ВО ПРВИОТ РЕД НА ПРОМОЦИЈАТА НА ДАНЕЛА ЗА ЛИДЕРКА НА НОВА АЛТЕРНАТИВА

ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР НА СДСМ МИЛЕ ЗЕЧЕВИЌ ВО ПРВИОТ РЕД НА ПРОМОЦИЈАТА НА ДАНЕЛА ЗА ЛИДЕРКА НА НОВА АЛТЕРНАТИВА

Генералниот секретар на СДСМ, Миле Зечевиќ, вечерва седеше во првиот ред на промоцијата на скопската градоначалничка Данела Арсовска за нова лидерка н ...
4 / 4 НАПИСИ