Таг: новогодишна елка

НОВОГОДИШНИ КРАСТАВИЦИ

НОВОГОДИШНИ КРАСТАВИЦИ

Со кампањата од 350.000 евра „Европска иднина, поблиску од било кога“, Владата нè казнува оти сме биле глупави што сме останале тука и сме верувале де ...
ПОДВОДНАТА НОВОГОДИШНА ЕЛКА КАЈ ГРАДИШТЕ НУРКАЧИТЕ ИМ ЈА ПОСВЕТИЈА НА ДЕЦАТА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ

ПОДВОДНАТА НОВОГОДИШНА ЕЛКА КАЈ ГРАДИШТЕ НУРКАЧИТЕ ИМ ЈА ПОСВЕТИЈА НА ДЕЦАТА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ

Во Заливот на коските кај Градиште, вчера по 17. пат, нуркачи од „Амфора” и Клубот за подводни активности ја украсија подводната новогодишна елка. ...
НОВОГОДИШНАТА ЕЛКА ВО ТЕТОВО НАКИТЕНА СО ПЛАСТИЧНИ КЕСИ И ЃУБРЕ

НОВОГОДИШНАТА ЕЛКА ВО ТЕТОВО НАКИТЕНА СО ПЛАСТИЧНИ КЕСИ И ЃУБРЕ

Новогодишната елка поставена на плоштадот во Тетово денеска беше накитена со пластични кеси и со кутии со ѓубре. На овој начин, тетовци го изразија ...
3 / 3 НАПИСИ