Таг: Обединета Македонска Дијаспора

ПРЕТСТАВНИК НА ДРЖАВНА АГЕНЦИЈА ВО САД СЕ СКАРА СО ДИЈАСПОРАТА ОКОЛУ ПОМОШТА ЗА ПОПЛАВЕНИТЕ

ПРЕТСТАВНИК НА ДРЖАВНА АГЕНЦИЈА ВО САД СЕ СКАРА СО ДИЈАСПОРАТА ОКОЛУ ПОМОШТА ЗА ПОПЛАВЕНИТЕ

Обединетата македонска дијаспора побара од премиерот Емил Димитриев итно да го повлече Оливер Ристиќ, меѓународниот претставник на Агенцијата за стран ...
БРИФИНГ ЗА МАКЕДОНИЈА И ВО БЕЛАТА КУЌА

БРИФИНГ ЗА МАКЕДОНИЈА И ВО БЕЛАТА КУЌА

Политичката криза во Македонија била тема на разговор на неформален брифинг, кој се одржал во петокот попладне, во Белата куќа во Вашингтон. Извори ...
ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА И ВО КАНАДА, ПОДДРШКА ЗА СЈО И ТЕХНИЧКА ВЛАДА

ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА И ВО КАНАДА, ПОДДРШКА ЗА СЈО И ТЕХНИЧКА ВЛАДА

Шарената револуција се прошири и во Канада. Пред македонскиот конзулат во Торонто вчера протестираа седумдесетина Македонци кои што протестираа за сос ...
ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА И ВО КАНАДА СО ПОДДРШКА ЗА СЈО И ЗА ТЕХНИЧКА ВЛАДА

ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА И ВО КАНАДА СО ПОДДРШКА ЗА СЈО И ЗА ТЕХНИЧКА ВЛАДА

Шарената револуција се прошири и во Канада. Пред македонскиот конзулат во Торонто вчера протестираа седумдесетина Македонци кои што протестираа за сос ...
4 / 4 НАПИСИ