Таг: објект

СЕ ЧУДИМЕ ЗОШТО НИКОЈ НЕ СЕ ЈАВИ НА ТЕНДЕРОТ ЗА УРИВАЊЕ НА ОБЈЕКТОТ КАЈ „МАВРОВКА“, УТРЕ РАСПИШУВАМЕ НОВ, ВЕЛАТ ОД ОПШТИНА ЧАИР

СЕ ЧУДИМЕ ЗОШТО НИКОЈ НЕ СЕ ЈАВИ НА ТЕНДЕРОТ ЗА УРИВАЊЕ НА ОБЈЕКТОТ КАЈ „МАВРОВКА“, УТРЕ РАСПИШУВАМЕ НОВ, ВЕЛАТ ОД ОПШТИНА ЧАИР

Ниту една фирма не се пријавила на тендерот за уривање на дивоградби што го распиша Општина Чаир.  Вчера истече рокот за поднесување понуди, а денеска ...
ДИГНАТ ПРВИОТ КАТ НА ОБЈЕКТОТ ПРЕД ТЦ „МАВРОВКА“ ЗА КОЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГАНИУ ВЕЛЕШЕ ДЕКА СЕ РЕНОВИРА ИЗГОРЕНОТО КАФУЛЕ

ДИГНАТ ПРВИОТ КАТ НА ОБЈЕКТОТ ПРЕД ТЦ „МАВРОВКА“ ЗА КОЈ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГАНИУ ВЕЛЕШЕ ДЕКА СЕ РЕНОВИРА ИЗГОРЕНОТО КАФУЛЕ

Дигнат е првиот кат од објектот кој нелегално се гради пред ТЦ „Мавровка“ на местото на кафулето кое изгоре пред два ипол месеци. Сега се поставува пл ...
ОПШТИНА ЦЕНТАР ВТОРПАТ ГО ПОНИШТИ ОДОБРЕНИЕТО ЗА ИЗГРАДБА НА ШПАНСКИ СКАЛИ НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА

ОПШТИНА ЦЕНТАР ВТОРПАТ ГО ПОНИШТИ ОДОБРЕНИЕТО ЗА ИЗГРАДБА НА ШПАНСКИ СКАЛИ НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА

Општина Центар по втор пат го пониши одобрението за изградба на деловниот објект со таканаречените Шпански скали на Плоштад Македонија. Градоначалнико ...
РИВЕРВЈУ РЕЗИДЕНС – УРБАН ДОМ ВО СКОПЈЕ ОПКРУЖЕН СО ПРИРОДА

РИВЕРВЈУ РЕЗИДЕНС – УРБАН ДОМ ВО СКОПЈЕ ОПКРУЖЕН СО ПРИРОДА

Станбениот објект Ривервју резиденс (Riverview Residence) е најновиот проект на „Бортас“, градежна фирма со 27-годишна традиција, што се гради во насе ...
ИЗГОРЕ ДОМ НА ТРИЧЛЕНО СЕМЕЈСТВО НА ЖЕЛЕЗНИЧКАТА СТАНИЦА ВО КУМАНОВСКА РЕЧИЦА

ИЗГОРЕ ДОМ НА ТРИЧЛЕНО СЕМЕЈСТВО НА ЖЕЛЕЗНИЧКАТА СТАНИЦА ВО КУМАНОВСКА РЕЧИЦА

Татко со две деца остана на улица, откако во голем пожар целосно изгоре нивното живеалиште, објект на Македонски железници во кумановското село Речица ...
ИЗГОРЕ КОТЛАРНИЦАТА ВО ОПШТИНА ТЕТОВО

ИЗГОРЕ КОТЛАРНИЦАТА ВО ОПШТИНА ТЕТОВО

Голем пожар изутринава изби во дворот на Oпштина Тетово и целосно ја изгоре котларницата од парното греење за општинската зграда. Целосно се изгорени ...
6 / 6 НАПИСИ