Таг: одлив

ОД 7.400 ЛЕКАРИ, СПАДНАВМЕ НА 5.400, ВЕЛИ Д-Р ДИМИТРОВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНСКОТО ЛЕКАРСКО ДРУШТВО

ОД 7.400 ЛЕКАРИ, СПАДНАВМЕ НА 5.400, ВЕЛИ Д-Р ДИМИТРОВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНСКОТО ЛЕКАРСКО ДРУШТВО

Одливот на лекарите во странство е многу голем. Ако пред 10 години во Македонското лекарско друштво имавме 7.400 лекари, денес сме 5.400, рече проф д- ...
ОДЛИВОТ НА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ЌЕ СЕ РЕШАВА СО НОВИ ВРАБОТУВАЊА, ПОГОЛЕМИ ПЛАТИ И КОМПЕТЕНЦИИ

ОДЛИВОТ НА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ЌЕ СЕ РЕШАВА СО НОВИ ВРАБОТУВАЊА, ПОГОЛЕМИ ПЛАТИ И КОМПЕТЕНЦИИ

Одливот на средномедицински кадар од државните болници во приватните, како и во странство, за кое деновиве алармираше Унијата на здруженијата на медиц ...
2 / 2 НАПИСИ