Таг: одложена

ПРЕМИЕРАТА НА НОВИОТ ФИЛМ ЗА ЏЕЈМС БОНД ОДЛОЖЕНА ЗА АПРИЛ 2021

ПРЕМИЕРАТА НА НОВИОТ ФИЛМ ЗА ЏЕЈМС БОНД ОДЛОЖЕНА ЗА АПРИЛ 2021

Премиерата на новиот филм за Џејмс Бонд повторно е одложена. „Не е време за умирање“, во режија на Американецот Кери Фукунага, во кој Даниел Крег по п ...
НЕДЕЛКОВА ПОБАРАЛА НЕВРОПСИХИЈАТАР ДА ГИ ПРEГЛЕДА СИТЕ ВРХОВНИ СУДИИ 

НЕДЕЛКОВА ПОБАРАЛА НЕВРОПСИХИЈАТАР ДА ГИ ПРEГЛЕДА СИТЕ ВРХОВНИ СУДИИ 

Седницата на Врховниот суд на која судиите требаше да ги гласаат двата предлога на претседателот Јово Вангеловски, бомбите со прислушуваните разговори ...
2 / 2 НАПИСИ