Таг: офталмолози

ЗА ЗАПИШУВАЊЕ ВО ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ МОЖЕ ОЧЕН ПРЕГЛЕД И СО ПРИОРИТЕТЕН УПАТ

ЗА ЗАПИШУВАЊЕ ВО ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ МОЖЕ ОЧЕН ПРЕГЛЕД И СО ПРИОРИТЕТЕН УПАТ

Од годинава, идните првачиња за да се запишат во училиште, освен здравствен и стоматолошки преглед, одат и на очен лекар. Оваа новина која ја воведе М ...
МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ЌЕ БАРА ПОМОШ ОД ПРИВАТНИТЕ БОЛНИЦИ ЗА ОПЕРАЦИИ НА ОЧИ

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ЌЕ БАРА ПОМОШ ОД ПРИВАТНИТЕ БОЛНИЦИ ЗА ОПЕРАЦИИ НА ОЧИ

Министерството за здравство ќе бара помош од приватните болници за да го реши проблемот со недостигот од офталмолози во јавните здравствени установи, ...
2 / 2 НАПИСИ