Таг: оливер деркоски

ДЕРКОСКИ ДВА ДЕНА ПРЕД ИЗБОРИ НАБАВИЛ ТРИ ТЕЛЕВИЗОРИ ПО ЦЕНА ОД 116 ИЛЈАДИ ДЕНАРИ, ВО ПРОДАВНИЦА ЧИНАТ 82 ИЛЈАДИ

ДЕРКОСКИ ДВА ДЕНА ПРЕД ИЗБОРИ НАБАВИЛ ТРИ ТЕЛЕВИЗОРИ ПО ЦЕНА ОД 116 ИЛЈАДИ ДЕНАРИ, ВО ПРОДАВНИЦА ЧИНАТ 82 ИЛЈАДИ

Претседателот на Државната изборна комисија Оливер Деркоски два дена пред предвремените парламентарни избори од скопска фирма набавил три телевизори „ ...
ТРЕТ ДЕН НЕ МОЖЕ ДА ПРОРАБОТИ САЈТОТ НА ДИК

ТРЕТ ДЕН НЕ МОЖЕ ДА ПРОРАБОТИ САЈТОТ НА ДИК

Веб сајтот на Државната изборна комисија (ДИК) со резултатите од предвремените парламентарни избори и денеска не е функционален. Сајтот падна во среда ...
ДЕРКОСКИ НЕДОСТАПЕН, ЈА НЕМА И ПОТПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА ДИК, НЕ ИМ ОДГОВАРААТ НА КОЛЕГИТЕ НА ТЕЛЕФОН, А ИЗБОРНИТЕ РОКОВИ ПОЧНАА ДА ТЕЧАТ

ДЕРКОСКИ НЕДОСТАПЕН, ЈА НЕМА И ПОТПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА ДИК, НЕ ИМ ОДГОВАРААТ НА КОЛЕГИТЕ НА ТЕЛЕФОН, А ИЗБОРНИТЕ РОКОВИ ПОЧНАА ДА ТЕЧАТ

Исчезна претседателот на Државната изборна комисија Оливер Деркоски, велат неговите колеги од Комисијата, но и тамошната администрација. Сите чекаат т ...
3 / 3 НАПИСИ