Таг: онлајн

1 2 3 5 10 / 47 НАПИСИ
ЗАЧЕСТИЈА КРАЖБИ НА ИЛЈАДНИЦИ ЕВРА СО КОРИСТЕЊЕ НА „БУКИНГ“, КОМПАНИЈАТА ГИ ИГНОРИРА ПРАШАЊАТА ДАЛИ ИМА ОДГОВОРНОСТ ЗА ИЗМАМИТЕ ШТО СЕ ПРАВАТ ВО НЕЈЗИНО ИМЕ

ЗАЧЕСТИЈА КРАЖБИ НА ИЛЈАДНИЦИ ЕВРА СО КОРИСТЕЊЕ НА „БУКИНГ“, КОМПАНИЈАТА ГИ ИГНОРИРА ПРАШАЊАТА ДАЛИ ИМА ОДГОВОРНОСТ ЗА ИЗМАМИТЕ ШТО СЕ ПРАВАТ ВО НЕЈЗИНО ИМЕ

Онлајн платформата за патувања „Букинг“ често е цел на „фишинг“ измами, предизвикувајќи штета на самата компанија, хотелите, изнајмувачите на станови ...
ЗАПЛЕНЕТИ 257 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ВО ГЛОБАЛНАТА ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА ПРОТИВ ОНЛАЈН ИЗМАМИТЕ

ЗАПЛЕНЕТИ 257 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ВО ГЛОБАЛНАТА ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА ПРОТИВ ОНЛАЈН ИЗМАМИТЕ

Глобалната полициска операција која опфаќа 61 земја, им зададе финансиски удар на онлајн мрежите за измама замрзнувајќи 6.745 банкарски сметки, заплен ...
СМАЧЕНО МИ Е ДА МЕ ВЛЕЧАТ НИЗ ИНТЕРНЕТ ПОРАДИ МОЕТО ТЕЛО, СЕ ОТКАЖУВАМ, РЕЧЕ ПЕЈАЧКАТА ЛИЗО

СМАЧЕНО МИ Е ДА МЕ ВЛЕЧАТ НИЗ ИНТЕРНЕТ ПОРАДИ МОЕТО ТЕЛО, СЕ ОТКАЖУВАМ, РЕЧЕ ПЕЈАЧКАТА ЛИЗО

Американската поп пејачка Лизо објави дека се откажува, затоа што ѝ е смачено од онлајн коментарите за нејзиниот изглед и карактер, без да појасни дал ...
ПАДНА САЈТОТ НА МОН, НО УПИСОТ НА СРЕДНОШКОЛЦИ Е ПРЕКУ USLUGI.GOV.MK КОЈА РАБОТИ

ПАДНА САЈТОТ НА МОН, НО УПИСОТ НА СРЕДНОШКОЛЦИ Е ПРЕКУ USLUGI.GOV.MK КОЈА РАБОТИ

Падната е интернет-страната на Министерството за образование и наука (МОН), но во функција е страната https://e-uslugi.mon.gov.mk , на која од денеска ...
РОТЕРДАМ ОТВОРА СО „МУНК“, СЕ ВРАЌА В КИНО ПО ДВЕ КОВИД ГОДИНИ

РОТЕРДАМ ОТВОРА СО „МУНК“, СЕ ВРАЌА В КИНО ПО ДВЕ КОВИД ГОДИНИ

„Мунк“, повеќеслоен есеј на Хенрик Мартин Далсбакен за животот и уметноста на норвешкиот сликар Едвард Мунк, го отвора вечерва 52. филмски фестивал во ...
МЕСТО ЈОРГАН, ДОБИЛА КРПА, НО БЕЗ ФИСКАЛНА ИЛИ ФАКТУРА ЗА НАРАЧАНИОТ ПРОИЗВОД, НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ЗАШТИТИ ГРАЃАНИТЕ ОД ОНЛАЈН ИЗМАМИ

МЕСТО ЈОРГАН, ДОБИЛА КРПА, НО БЕЗ ФИСКАЛНА ИЛИ ФАКТУРА ЗА НАРАЧАНИОТ ПРОИЗВОД, НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА ГИ ЗАШТИТИ ГРАЃАНИТЕ ОД ОНЛАЈН ИЗМАМИ

Без фискална сметка од стоката што ја добиле по претходна нарачка на интернет, граѓаните не може да се заштитат од измами, манипулации, од несообразни ...
СПОДЕЛЕТЕ ИСКУСТВА И ПРОБЛЕМИ СО ОНЛАЈН КУПУВАЊЕТО И ЗАШТИТАТА НА ВАШИТЕ ПРАВА КАКО ПОТРОШУВАЧИ

СПОДЕЛЕТЕ ИСКУСТВА И ПРОБЛЕМИ СО ОНЛАЈН КУПУВАЊЕТО И ЗАШТИТАТА НА ВАШИТЕ ПРАВА КАКО ПОТРОШУВАЧИ

Во ноември годинава во сила стапи новиот Закон за заштита на потрошувачите, пресликан од Европската унија. Овој закон е полесно спроведлив кога ста ...
700 УЧЕНИЦИ ОД РЕГИОНАЛНОТО МЕДИЦИНСКО УЧИЛИШТЕ ВО ШТИП СЕ ВРАТИЈА НА НАСТАВА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО

700 УЧЕНИЦИ ОД РЕГИОНАЛНОТО МЕДИЦИНСКО УЧИЛИШТЕ ВО ШТИП СЕ ВРАТИЈА НА НАСТАВА СО ФИЗИЧКО ПРИСУСТВО

По извршеното реновирање на системот за парно греење, 700 ученици од Средното медицинско училиште „Јане Сандански“ во Штип од денеска едномесечната он ...
УЧЕНИЦИТЕ СО СИТЕ ПЕТКИ НА ПРИЕМНИОТ ИСПИТ ВО ГИМНАЗИЈАТА „ОРЦЕ НИКОЛОВ“ ДОБИЈА ТРОЈКА

УЧЕНИЦИТЕ СО СИТЕ ПЕТКИ НА ПРИЕМНИОТ ИСПИТ ВО ГИМНАЗИЈАТА „ОРЦЕ НИКОЛОВ“ ДОБИЈА ТРОЈКА

Само 11 ученици од 292 кои полагаа приемен испит во скопската гимназија „Орце Николов“ имаат одличен успех на тестот. Најголем број од децата кои осно ...
СКОПЈАНИ СЕ ЖАЛАТ ДЕКА ТРИ ДЕНА НЕ МОЖАТ ДА АПЛИЦИРААТ ОНЛАЈН ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ИНВЕРТЕРИ ОТИ НЕ РАБОТИ СТРАНАТА НА ГРАД СКОПЈЕ

СКОПЈАНИ СЕ ЖАЛАТ ДЕКА ТРИ ДЕНА НЕ МОЖАТ ДА АПЛИЦИРААТ ОНЛАЈН ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ИНВЕРТЕРИ ОТИ НЕ РАБОТИ СТРАНАТА НА ГРАД СКОПЈЕ

Три дена пробуваме онлајн да аплицираме за субвенции за инвертери во Град Скопје ама џабе, страната не им работи, велат граѓани кои се јавија во нашат ...
1 2 3 5 10 / 47 НАПИСИ