Таг: операциони сали

БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ КОНЕЧНО ГО ДОБИ ПРОСТОРОТ ОД ЖАН МИТРЕВ ЗА ТРАУМА ЦЕНТАР

БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ КОНЕЧНО ГО ДОБИ ПРОСТОРОТ ОД ЖАН МИТРЕВ ЗА ТРАУМА ЦЕНТАР

Градската општа болница „8 септември“ ќе набавува генератор, нови филтри за клима и друг потребен материјал за да може да го отвори новиот Траума цент ...
ПОПЛАДНЕ И ЗА ВИКЕНД НЕМА ПУЛМОЛОГ И КОЖЕН ЛЕКАР ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“

ПОПЛАДНЕ И ЗА ВИКЕНД НЕМА ПУЛМОЛОГ И КОЖЕН ЛЕКАР ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“

Пет одделенија во градската општа болница „8 септември“ не работат попладне и за викенд, поради недостиг од медицински сестри. Од седумте операциони с ...
РЕНОВИРAЊЕТО НА ОЧНА КЛИНИКА ДОЦНИ, ПО ДВА МЕСЕЦИ ПАУЗА ЌЕ ПРОРАБОТАТ ОПЕРАЦИОНИТЕ САЛИ

РЕНОВИРAЊЕТО НА ОЧНА КЛИНИКА ДОЦНИ, ПО ДВА МЕСЕЦИ ПАУЗА ЌЕ ПРОРАБОТАТ ОПЕРАЦИОНИТЕ САЛИ

Операции на Клиниката за очни болести ќе почнат да се прават од следната недела, откако пред два месеци беа затворени поради реновирање. За тоа време ...
3 / 3 НАПИСИ