Таг: Општа болница Гостивар

ВО ГОСТИВАРСКАТА БОЛНИЦА ВРАБОТЕНИ 10 ДОКТОРИ И 10 МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ, СИТЕ АЛБАНЦИ, ДИРЕКТОРОТ ОД ДУИ ВЕЛИ ДЕКА ПАРТИЈАТА ОДЛУЧУВА КОЈ ЌЕ БИДЕ ПРИМЕН

ВО ГОСТИВАРСКАТА БОЛНИЦА ВРАБОТЕНИ 10 ДОКТОРИ И 10 МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ, СИТЕ АЛБАНЦИ, ДИРЕКТОРОТ ОД ДУИ ВЕЛИ ДЕКА ПАРТИЈАТА ОДЛУЧУВА КОЈ ЌЕ БИДЕ ПРИМЕН

Директорот на Општата болница „Ферид Мурад“ во Гостивар Илбер Адеми, во видео кое стигнало до редакцијата „ПорталиИкс“, вели дека партијата одлучува к ...
МИСТЕРИОЗНО ТРУЕЊЕ ВО ГОСТИВАР, ЛЕКАРИТЕ СЕ СОМНЕВААТ НА ВОДАТА

МИСТЕРИОЗНО ТРУЕЊЕ ВО ГОСТИВАР, ЛЕКАРИТЕ СЕ СОМНЕВААТ НА ВОДАТА

Сѐ уште не се знае од што се разболеа околу 300 гостиварчани за три дена, кои во болницата во Гостивар барале помош за стомачни болки, пролив, повраќа ...
МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ЌЕ ПОТРОШИ 12 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ОБНОВА И ДОГРАДБА НА БОЛНИЦАТА ВО ГОСТИВАР

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ЌЕ ПОТРОШИ 12 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ОБНОВА И ДОГРАДБА НА БОЛНИЦАТА ВО ГОСТИВАР

За реновирање и доградба на општата болница во Гостивар Министерството за здравство планира да потроши 733 милиони денари или околу 12 милиони евра. О ...
3 / 3 НАПИСИ