Таг: Општа болница Куманово

ОСТАНАВ БЕЗ ТАТКО, СПАСИ ЈА МАЈКА МИ – 27-ГОДИШНИОТ ЛЕКАР ТРАЈАНОВСКИ СЕ БОРИ СО КОРОНАВИРУСОТ ВО КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА

ОСТАНАВ БЕЗ ТАТКО, СПАСИ ЈА МАЈКА МИ – 27-ГОДИШНИОТ ЛЕКАР ТРАЈАНОВСКИ СЕ БОРИ СО КОРОНАВИРУСОТ ВО КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА

Дваесет и седумгодишниот лекар од Инфективното одделение во Кумановската болница, д-р Даниел Трајановски ги освои симпатиите на кумановци, поради него ...
ДА СЕ СКЕНИРА СОСТОЈБАТА ВО КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА ПОРАДИ БРОЈОТ НА ЗАБОЛЕНИ ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ, БАРА ОПШТИНСКИОТ ШТАБ

ДА СЕ СКЕНИРА СОСТОЈБАТА ВО КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА ПОРАДИ БРОЈОТ НА ЗАБОЛЕНИ ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ, БАРА ОПШТИНСКИОТ ШТАБ

Министерството за здравство да направи целосен увид во состојбата во Општа болница Куманово и да процени дали таа може да функционира со толкав број н ...
ЗА ДВЕ НЕДЕЛИ КУМАНОВО ЌЕ ДОБИЕ НОВ УРГЕНТЕН ХИРУРШКИ ЦЕНТАР

ЗА ДВЕ НЕДЕЛИ КУМАНОВО ЌЕ ДОБИЕ НОВ УРГЕНТЕН ХИРУРШКИ ЦЕНТАР

За две недели ќе почне со работа новиот Ургентен хируршки центар во составот на Општата болница Куманово, најави министерот за здравство Венко Филипче ...
3 / 3 НАПИСИ