Таг: Општина Куманово

1 4 5 651 / 51 НАПИСИ
ОТКОПУВААТ МРТВИ КРАВИ СО ЈАЗЛЕСТА КОЖА ВО КУМАНОВСКО

ОТКОПУВААТ МРТВИ КРАВИ СО ЈАЗЛЕСТА КОЖА ВО КУМАНОВСКО

Ветеринарни инспектори од Куманово, минатата недела, закопале добиток со јазлеста кожа на место планирано за железничка пруга, па морале да ги ексхуми ...
1 4 5 651 / 51 НАПИСИ