Таг: Општина Врапчиште

„ДУРМО ТУРС“ ДОБИ ТЕНДЕР ЗА ПРЕВОЗ НА УЧЕНИЦИ ДВА ДЕНА ПО НЕСРЕЌАТА КАЈ ЛАСКАРЦИ

„ДУРМО ТУРС“ ДОБИ ТЕНДЕР ЗА ПРЕВОЗ НА УЧЕНИЦИ ДВА ДЕНА ПО НЕСРЕЌАТА КАЈ ЛАСКАРЦИ

Два дена по автобуската несреќа кај селото Ласкарци на 13 февруари во која загинаа 16 луѓе, превозникот „Дурмо турс“ добил тендер за превоз на ученици ...
ЧЛЕНОВИ НА ИЗБИРАЧКАТА КОМИСИЈА ЗАОКРУЖИЛЕ КАНДИДАТ СПРОТИВНО НА ВОЛЈАТА НА ГЛАСАЧОТ

ЧЛЕНОВИ НА ИЗБИРАЧКАТА КОМИСИЈА ЗАОКРУЖИЛЕ КАНДИДАТ СПРОТИВНО НА ВОЛЈАТА НА ГЛАСАЧОТ

Вчера, во полициското одделение во гостиварскот село Галате било пријавена злоупотреба на избирачкото право од членови на изборна комисија. Како што с ...
2 / 2 НАПИСИ