Таг: осигурување

1 2 10 / 11 НАПИСИ
ФУНКЦИОНИРА СИСТЕМОТ „МОЕ ОСИГУРУВАЊЕ“, ФЗО ОЧЕКУВА ДЕНЕС ДА СЕ ПУШТАТ ПЛАТИТЕ ЗА ЈАВНОТО ЗДРАВСТВО

ФУНКЦИОНИРА СИСТЕМОТ „МОЕ ОСИГУРУВАЊЕ“, ФЗО ОЧЕКУВА ДЕНЕС ДА СЕ ПУШТАТ ПЛАТИТЕ ЗА ЈАВНОТО ЗДРАВСТВО

Системот „Мое осигурување" функционира за осигурениците во цела држава, со тоа што поради технички прилагодувања во целосна функција ќе биде ставен до ...
ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ОДБИВААТ ДА ГИ ОСИГУРААТ РОДОТ И ДОБИТОКОТ ЗАШТО СÈ УШТЕ НЕ ИМ Е ИСПЛАТЕНА ЛАНСКАТА ОСИГУРИТЕЛНА СУБВЕНЦИЈА ОД 60 ОТСТО

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ОДБИВААТ ДА ГИ ОСИГУРААТ РОДОТ И ДОБИТОКОТ ЗАШТО СÈ УШТЕ НЕ ИМ Е ИСПЛАТЕНА ЛАНСКАТА ОСИГУРИТЕЛНА СУБВЕНЦИЈА ОД 60 ОТСТО

За разлика од лани кога биле склучени 3.850 договори за осигурување на посеви, плодови и добиток, годинава, според Агенцијата за супервизија на осигур ...
ГЕРМАНЕЦ КОЈ ПАДНАЛ КОГА ОДЕЛ ОД СПАЛНАТА СОБА ДО ДОМАШНАТА КАНЦЕЛАРИЈА ЈА ДОБИ ТУЖБАТА ЗА НЕСРЕЌА НА РАБОТНО МЕСТО

ГЕРМАНЕЦ КОЈ ПАДНАЛ КОГА ОДЕЛ ОД СПАЛНАТА СОБА ДО ДОМАШНАТА КАНЦЕЛАРИЈА ЈА ДОБИ ТУЖБАТА ЗА НЕСРЕЌА НА РАБОТНО МЕСТО

Инцидент во кој еден маж се лизнал на скали и се повредил додека одел од креветот до својата домашна канцеларија е означен како несреќа на работно мес ...
„ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ ГО ДРЖИ ПРВОТО МЕСТО НА ДОМАШНИОТ ПАЗАР НА НЕЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ

„ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ ГО ДРЖИ ПРВОТО МЕСТО НА ДОМАШНИОТ ПАЗАР НА НЕЖИВОТНО ОСИГУРУВАЊЕ

„Еуролинк осигурување“ АД Скопје покажа одлични резултати во првиот квартал од годината и ја зазема првата позиција на домашниот пазар на неживотно ос ...
ПРИВАТНИТЕ СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ ВО ЈУЛИ ЌЕ ДОБИЈАТ ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ И ПЛАТЕНИ ДЕЖУРСТВА, НАЈАВИ ФИЛИПЧЕ

ПРИВАТНИТЕ СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ ВО ЈУЛИ ЌЕ ДОБИЈАТ ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ И ПЛАТЕНИ ДЕЖУРСТВА, НАЈАВИ ФИЛИПЧЕ

Приватните специјализанти кои немаат други приходи, освен надоместокот кој го земаат за работење во клиниките на Клиничкиот центар „Мајка Тереза” и др ...
ГОДИНАВА УКРАДЕНИ 516 ВЕЛОСИПЕДИ ВО СКОПЈЕ

ГОДИНАВА УКРАДЕНИ 516 ВЕЛОСИПЕДИ ВО СКОПЈЕ

Од почетокот на годинава до октомври, во Скопје се украдени 516 волесипеди. Според податоците на Министерството за внатрешни работи, за изминативе дес ...
„ЕУРОЛИНК“ ПОЧНА СО ОСИГУРУВАЊЕ НА ВЕЛОСИПЕДИ И ВЕЛОСИПЕДИСТИ

„ЕУРОЛИНК“ ПОЧНА СО ОСИГУРУВАЊЕ НА ВЕЛОСИПЕДИ И ВЕЛОСИПЕДИСТИ

Од овој месец „Еуролинк осигурување“ воведе нов продукт за граѓаните и тоа осигурување на велосипеди. Полисата за осигурување на велосипедисти и велос ...
ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ ДО 30 ДЕНА И ПРОДОЛЖУВАЊЕ ЗА 15 ДЕНА НА ПОЛИСИТЕ КОИ ИСТЕКУВААТ, „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ СО ВОНРЕДНИ ПОГОДНОСТИ ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

ОДЛОЖЕНО ПЛАЌАЊЕ ДО 30 ДЕНА И ПРОДОЛЖУВАЊЕ ЗА 15 ДЕНА НА ПОЛИСИТЕ КОИ ИСТЕКУВААТ, „ЕУРОЛИНК ОСИГУРУВАЊЕ“ СО ВОНРЕДНИ ПОГОДНОСТИ ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

Одложено плаќање до 30 дена за сите класи осигурување воведува „Еуролинк осигурување“. Од компанијата информираат дека поради состојбата со коронавиру ...
АВИОКОМПАНИИТЕ ЌЕ ГО ОСИГУРУВААТ БАГАЖОТ НА ПАТНИЦИТЕ, ПРЕДВИДУВААТ ИЗМЕНИТЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНО ОСИГУРУВАЊЕ ВО СООБРАЌАЈОТ

АВИОКОМПАНИИТЕ ЌЕ ГО ОСИГУРУВААТ БАГАЖОТ НА ПАТНИЦИТЕ, ПРЕДВИДУВААТ ИЗМЕНИТЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНО ОСИГУРУВАЊЕ ВО СООБРАЌАЈОТ

Авионските компании ќе го осигуруваат багажот на патниците и стварите кои ги пренесуваат, а сопствениците на беспилотни летала над 5 килограми ќе треб ...
ЕДЕН МЕСЕЦ БЕСПЛАТНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ НА „ЕУРОЛИНК“ ЗА ОНИЕ КОИ ЌЕ КУПАТ ПАКЕТ ДО КРАЈОТ НА МАРТ

ЕДЕН МЕСЕЦ БЕСПЛАТНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ НА „ЕУРОЛИНК“ ЗА ОНИЕ КОИ ЌЕ КУПАТ ПАКЕТ ДО КРАЈОТ НА МАРТ

Граѓаните кои до крајот на месецов ќе купат семејно приватно здравствено осигурување од „Еуролинк“ ќе добијат една месечна рата бесплатно, соопшти оси ...
1 2 10 / 11 НАПИСИ