Таг: Осми март

ИЗЛОЖБА НА ИСТАКНАТИ БИТОЛЧАНКИ, ЗА КОИ ОРГАНИЗАЦИЈАТА НА ЖЕНИ БАРА ДА ДОБИЈАТ ИМИЊА НА УЛИЦИ

ИЗЛОЖБА НА ИСТАКНАТИ БИТОЛЧАНКИ, ЗА КОИ ОРГАНИЗАЦИЈАТА НА ЖЕНИ БАРА ДА ДОБИЈАТ ИМИЊА НА УЛИЦИ

Првата трактористка во Македонија била битолчанката Милица Павловска, чиј татко Ристе Најденов ја започнал ерата на автомобилизмот во Македонија, купу ...
МЕСТО НА ОСМОМАРТОВСКО ОРО, ЖЕНИТЕ ВО БИТОЛА НА БЕСПЛАТЕН МАМОГРАФСКИ ПРЕГЛЕД

МЕСТО НА ОСМОМАРТОВСКО ОРО, ЖЕНИТЕ ВО БИТОЛА НА БЕСПЛАТЕН МАМОГРАФСКИ ПРЕГЛЕД

За неполн час се пополни списокот за бесплатен мамографски преглед на жени од Битола и околните општини. Организацијата на жени, во соработка со Кл ...
2 / 2 НАПИСИ