Таг: Остен

ТРЧАЈТЕ ПО КОКОШКИТЕ И КОЛЕТЕ СИ ГИ САМИ, ИМ РЕКЛЕ МОРОИШТАНИ НА ИНСПЕКТОРИТЕ

ТРЧАЈТЕ ПО КОКОШКИТЕ И КОЛЕТЕ СИ ГИ САМИ, ИМ РЕКЛЕ МОРОИШТАНИ НА ИНСПЕКТОРИТЕ

Дел од жителите во струшкото село Мороишта каде што е регистриран птичји грип не даваат петлите и кокошките да ги уништат инспекторите од Агенцијата з ...
ПТИЧЈИ ГРИП ВО СТРУШКО, ПОТВРДИЈА ВЛАСТИТЕ

ПТИЧЈИ ГРИП ВО СТРУШКО, ПОТВРДИЈА ВЛАСТИТЕ

Птичји грип е утврден кај живина во селото Мороишта во струшко, потврди Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ). Зоран Поповски, директор на Аген ...
2 / 2 НАПИСИ